Kysymys:
Hyvä ja edullinen hiiri
szoszk
2015-09-13 00:23:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomasin, että hiireni keskeyttää joskus hiiren vasemman painikkeen napsauttamisen ja pitämisen, ja toisinaan lähettää kaksoisnapsautuksen, vaikka en. Nyt on todennäköisesti oikea aika ostaa uusi hiiri.

Vaatimukset:

 • ei kallista (enimmäishinta noin 40-50 €; sitä vähemmän, sitä parempi)
 • Sen on oltava sopiva joihinkin satunnaisiin peleihin (eli sen on oltava klassinen hiiri eikä ohjauslevy tai vastaava)
 • Ei langaton, koska sijaintia ei tarvitse muuttaa (vain jos se on todella hämmästyttävä hiiri)
 • Hiiri, joka pystyy toimimaan muovisella hiirimatolla (mieluiten) tai puisella pöydällä.

Ihannetapauksessa:

 • jotkut makronäppäimet olisivat hienoja
 • Ostettavissa EU: sta (EU: ssa asuminen on helpompaa verojen suhteen jne.)
 • Ergonominen

Lisätiedot:

 • Käytän hiirtä oikealla kädellä
 • Niin kauan kuin se ei ole pallolla varustettu hiiri paikannuksessa (kuten vanhoissa hiirissä) En välitä optisesta, laserista jne.

MUOKKAA:

Silloinkin kun tämä lanka on jo 2 kuukautta vanha en vieläkään ostanut hiirtä, ja tarvitsen silti sitä.

Laser on tyypillisesti parempi koville pinnoille. Älä luota optisiin hiiriin ilman nimenomaista näyttöä siitä, että ne toimivat kovilla pinnoilla.
Yhtäkkiä monet Logitech-pelihiiret ovat myynnissä tänään. Ostin omani täydellä hinnalla ajattelemalla ylimääräistä) Mutta ne eivät ole halvempia kuin 30 dollaria.
Kuusitoista vastused:
#1
+9
ArtOfCode
2015-09-13 00:35:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän HP ​​BR376AA 5-napista optista mukavuushiirtä. Mikä on vähän suutavaa.

 • Se on 13,20 puntaa (17,97 €, 20,36 $)
 • se on erittäin tarkka, toimii hyvin pelaamiseen (käytän sitä pelata pelejä melko paljon)
 • Langallinen

Lisäksi ...

 • Siinä on 2 sivupainiketta, jotka normaalisti yhdistetään selain taaksepäin / eteenpäin. Saatat pystyä osoittamaan niille makroja - en ole tutkinut tätä, mutta se näyttää kannattavalta.
 • Sain omani Iso-Britanniasta, joka on (tavallaan) EU: ssa. Se on todennäköisesti ostettavissa myös Manner-Euroopasta.
 • "Mukavuus" tarkoittaa HP: n puheessa ergonomista. Sitä on erittäin mukava käyttää.
#2
+9
Dima Tisnek
2015-09-13 12:31:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli hyvä kokemus Logitechin "pelihiirestä". Nykyinen johdotettu kokoonpano näyttää melko kapealta, MX500 näyttää vastaavan mitä minulla oli.

Plussat: se on melko leveä, mikä on hyvä käsille; Miinukset: maksaa 30 dollaria hiirestä nykyään tuntuu kohtuuttomalta.

Ostin kerran Microsoft-hiiren ystäväni kanssa, joka teki tietokonegrafiikkaa, mikä on yhtä vaativa kuin pelaaminen. Yllättäen Microsoft valmistaa (tai ostaa OEM) erittäin hyviä oheislaitteita! 4500 (langallinen) ja 900 (langaton) näyttävät kunnollisilta malleilta.

Voit myös harkita edullista Razeria.

Käy aidossa tiili- ja laastiliikkeessä ja yritä ainakin pitää hiiri ennen ostamista.

#3
+6
Adam
2015-09-13 09:32:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olettaen, että muovinen hiirimatto on hyvä, yksivärinen, Logitech M500 (27 €) on loistava laserhiiri hintaan. Se on rakennettu jokapäiväiseen käyttöön, mutta se kestää satunnaista pelaamista. Se on langallinen, ergonomisesti oikeakätinen, siinä on sivumakrot ja 1000 DPI (mikä on enemmän kuin tarpeeksi pelaamiseen).

Yksi asia, johon kannattaa varautua, on raidan tyyppi. Tarkoituksiin laserhiiret ovat parempia, koska sinulla on kovia pintoja. Optiset hiiret toimivat hyvin pehmeillä pinnoilla.

#4
+5
Matias K
2015-09-13 10:04:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Etekcity Scroll X1: tä. Se maksaa 15 dollaria. Siinä on 4 ylimääräistä painiketta (2 sivupainiketta ja 2 muuta hiiren pyörän takana) .Se sopii täydellisesti käteeni (käytän sormenpäätä, ts. Kosketan vain hiirtä sormenpäillä ja kämmenelläni) käsi) Se sisältää kuljettajat, ja se on erittäin halpaa. Se on 2400 DPI, mutta 18 dollarilla saat 4000 DPI -mallin ja 26 dollaria ostaa sinulle 8200 DPI -hiiren - mikä on vain hullua. Näet lisätietoja ja voit ostaa ne täältä.

#5
+4
Pete
2015-12-31 08:53:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Logitech G502 olisi hyvä käyttöösi. Siinä on useita makropainikkeita ja kaikki painikkeet ovat ohjelmoitavissa ohjelmiston kautta. Hiiri on ergonominen ja loistava pelihiiri. Se ei myöskään ole kovin kallista mistä se on.

Mutta 90 € on vähän kallis. Vaikka sitä on myytävänä amazon.de-sivustolla 60 €, se on vähän paljon. 50 € on absoluuttinen raja. Vaikka vain, jos se on todella hyvä.
#6
+3
Nikusch
2015-09-13 08:09:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile hiiriä paikallisessa myymälässä, mikä on paras tapa nähdä, sopivatko ne käteesi ja tuntuvatko hyvältä ja ergonomisilta sinulle.

Ja todellinen ergonominen hiiri tenniskyynärnän estämiseksi on jotain tällaista: CSL - TM137U optinen anturi, mutta en tiedä, haluatko käyttää tällaista. Mielestäni kestää jonkin aikaa tottua siihen, mutta terveyden kannalta tämä muoto on paras valinta.

#7
+3
Roke
2015-11-14 01:40:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan mennä HAVIT® HV-MS672: n ergonomisen LED-jännitteen helppokäyttöiseen langalliseen hiireen Amazonista.

10 dollaria (+)
Normaali hiiri (+)
Langallinen (+)
Erinomainen hiirimattoihin (sileä takapinta) (+)
Ergonominen (HAVITin mukaan) (+)

Jotkut bonukset: 6 led-valoa (varoitus: ei voi vaihtaa tiettyyn väriin) (+) Takaisin / etupainike (+) DPI-painike (ihanteellinen pelaamiseen 4 vaihtoehdolla) (+)

Tilaan tämän hiiren huomenna, joten päivitän pian.

#8
+3
Thomcdrom
2015-11-18 21:20:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Logitech MX master

Todella hieno hiiri, joka on valmistettu kiinteästä metallista ja jossa on kultainen ja musta ilme. Vasemmalla puolella on 3 painiketta, joista toisessa on eleohjaus. Se tarkoittaa, että voit tehdä eleitä Windowsille ja mukautetuille eleille pitämällä tätä painiketta painettuna. Tämä painike on myös peukalon tuki. Aivan sen yläpuolella on vaakasuuntainen vierityspyörä ja 2 makropainiketta.

Vierityspyörä voi kallistua vasemmalle ja oikealle, ja siinä on älykäs lukitusjärjestelmä. Se tarkoittaa, että kun vierit nopeasti, se avaa lukituksen ja käyttää ilmaista vieritystä. Herkkyyttä voidaan muuttaa ohjelmistossa. Siinä on myös avauspainike ilmaista selaamista varten.

Ohjelmisto on mukava ja helppo käyttää ystävällisen käyttöliittymän kanssa. Sitä ei kuitenkaan ole kytketty.

Tämä hiiri maksaa enemmän kuin budjettisi, mutta on sen arvoinen. Se on 80-100 euroa.

#9
+3
ivaan
2016-01-04 15:18:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Roccat Lua

 • Hinta: 20 $ Amazon.comissa
 • Optinen 2000 dpi: n anturi
 • Enintään 60 ips nopeus
 • 20G: n kiihtyvyys
 • 1000 Hz: n äänestystaajuus
 • 1,8 m USB-kaapeli
 • Hikoilemattomat sivukahvat
 • 2D-vierityspyörä

Käytän itse asiassa näitä hiiriä, ja jos etsit tavallista 3-painike + vierityspyörä -hiirtä, joka on hyvä pelaamiseen, Roccat Lua on todella hyvä valinta.

#10
+1
Peter Zhu
2015-11-14 08:35:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelisin Razerin Deathadderia. Se on hieman kallis (60 dollaria), mutta sillä on erittäin mukava muotoilu, hyvin rakennettu ohjelmisto, jossa on 2 täysin ohjelmoitavaa makronappia ja vahva rakennuksen laatu. Tämä on hiiri, jota käytän juuri nyt pelivarusteena. Siellä on myös viileä näköinen vihreä taustavalo.

Hieman lyhyt. Voitteko kertoa tarkemmin ja ehkä kertoa, kuinka Deathadder voidaan hankkia EU: sta (ehkä Amazon-linkin avulla)
#11
+1
Thomcdrom
2015-11-18 20:34:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Trust GXT 166 MMO
Tämä on razer naga -tyyppinen hiiri. siinä on korkea pito ja 11 nappia hiiren vasemmalla puolella. tällä hiirellä ei ole rytmiä, mutta se ei ole niin paha. se liukuu okey, mutta ei parasta. siinä on punainen ja musta värimaailma. on okey vierityspyörä. siinä on painojärjestelmä ja se on vasemmalla puolella vaaleanpunaista lepoa varten. se on kytketty punaisella kaapelilla, siinä on valot vierityspyörässä ja logo. siinä on myös 2 painiketta vierityspyörän alla.

#12
+1
Thomcdrom
2015-11-18 21:12:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Trust GXT31 USB
Tämä on luotettu, joka on tietokonetekniikan yritys. Tämä on smal-matalaprofiilinen hiiri. siinä on 1 LED, joka voi muuttaa väriä ohjelmistossa. siinä on 2 makropainiketta hiiren vasemmalla puolella. oli painike päällä. sillä on sujuva vierityspyörä, mutta se ei ole analoginen tai vapaa vieritys. Siinä on kumirakenne hiiren vasemmalla puolella ja sileä pinta yläosassa, jossa on cammo-ilme. siinä on infrapunatunnistin.

Ohjelmisto ei ole huono ja helppokäyttöinen.

Tämä hiiri on noin 20 euroa, jos löydät sen

#13
  0
Greenonline
2016-03-14 05:20:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras hiiri, jonka olen koskaan ostanut, itse asiassa ainoa hiiri, jonka olen koskaan ostanut (kuten yleensä saan yritykseni heittopöydistä), oli NUBWO: n tekemä hiiri. Se on Nubwo Phelan NM-18:

Nubwo Phelan

Nyt ostin tämän Thaimaasta, joten olen ei ole varma, ovatko ne laajalti saatavilla lännessä, vaikka ne on suunniteltu Yhdysvalloissa. Se maksoi minulle 180 dollaria eli 4 dollaria, eikä se ollut kopio tai klooni. Se on kaunis näköinen asia ja erittäin mukava pitää. Siinä on myös lukuisia (hyvin, pari) sivupainikkeita, jotka toimivat hyvin (ts. Niitä ei ohitettu) OS X -laitteessa (en ole koskaan käyttänyt hiirtä WinTel-koneessa).

Siinä on myös pieni tarkkuuspainike, joka voi selata neljää erilaista ennalta asetettua nopeutta, 400, 800, 1600 ja 2400 DPI, mikä on mielestäni erittäin hyödyllistä (kun piirrän teknisiä malleja) sen jälkeen, kun olen ensin pilkannut sitä. / p>

Lisäksi sen yläosassa on värikäs valonäyttö, joka näyttää viileältä, vaikka se voi olla häiritsevää, jos työskentelet valojen sammuttaessa.

Näyttää siltä, ​​että sitä ei ole saatavana Thaimaan ulkopuolella. Sen tuominen on mahdollista, mutta toimitus ja verot saattavat maksaa paljon, mikä tekee siitä kalliin hiiren (DHL: n 1kg-paketin mukaan Thaimaasta Saksaan 2000 THB tai 52 EUR, joka todennäköisesti (!) Sisältää veroja)
@szoszk - Kyllä, postitus ei tekisi siitä kannattavaa. Se on sääli. Ehkä minun pitäisi tuoda heitä takaisin Eurooppaan heinäkuussa? :)
#14
  0
NZKshatriya
2016-10-09 08:51:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän MadCatz R.A.T.7: tä. Se on ergonominen, muokattavissa, enintään 6400 dpi.
Käytän sitä kaikkeen, ja jouduin vaihtamaan sen vasta äskettäin sen jälkeen, kun vanha oli hiutaleita kuuden vuoden raskaan käytön jälkeen ... ja jonkin verran kovaa käsittelyä siirryttäessä paikasta toiseen.

RAT 7

En toimi Amazonissa tai madcatzissa ...

#15
  0
Ctouw
2016-10-12 15:03:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steelseries Rival 100

enter image description here

Kustannukset ovat noin 40 dollaria, joten ne eivät ole halvimmat, mutta ovat niin pitkälle kuin minä Olen huolissani siitä, että se on todella hieno hiiri:

 • Hieno ja raitti muotoilu; olemassa eri väreillä, joten voit valita suosikkisi
 • RGB-valaistus
 • Sivupainikkeet "taaksepäin ja eteenpäin" (oletus, mutta yhdistettävissä makroihin) -painikkeet
 • Valmistettu pehmeä materiaali, joka tuntuu kädessä erittäin mukavalta (kuten mustalla ja keltaisella versiolla, jota käytän, ja täysin musta)
 • Langallinen
 • Ambidextrous
 • Painike vaihtaa DPI: tä
 • On täysin muokattavissa (makrot, värit, painikekohdat, DPI-tilat, kulman korjaus) Steelseries Engine -ohjelmiston kautta, mikä on hämmästyttävää (verrattuna esimerkiksi Razer Synapse -ohjelmaan)
 • On silti mukava käyttää jopa tuntien pelaamisen jälkeen.

Ostin sen kolme kuukautta sitten ja olen sen suuri fani. Lisäksi sain Steelseriesiltä ilmaisen hiirimatto ostokselleni, ja nämä kaksi toimivat täydellisesti yhdessä.

#16
  0
Nerolite
2019-04-24 19:04:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Langaton Logitech G305 Lightspeed -pelihiiri

Logitech G305 (joskus kutsutaan nimellä G304) on erinomainen esiintyjä. Sen mukana tulee huipputason HERO-optinen anturi, joka tarjoaa tarkan seurannan. Se on langaton, joka mahdollistaa suuremman liikkumisvapauden. Hiiri jakaa ominaisuuksia Logitechin huippuluokan mallien kanssa. Se on vaivaton hiiri, jolla on hyvät ominaisuudet ja joka saa usein hyvät arvosanat arvosteluissa (The Wirecutter, 2019).

Hiiri on myös kohtuuhintainen, ja sitä voi yleensä ostaa löytyi 40-50 dollaria.

 • 1 ms matalan viiveen langaton.
 • Kuusi painiketta.
 • 250 tunnin paristojen käyttöikä (vaihdettavat AA-paristot) ).
 • 200-12000 DPI.
 • 125/250/500/1000 äänestysprosentti [HZ].
 • Edullinen budjetti.

enter image description hereTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...