Kysymys:
Kaukosäädin LG TV: lle, LG Soundbarille ja TiVo boxille
Jordan
2015-09-16 23:54:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Menetin LG-soundbar-kaukosäätimen ennen muuttoa. Ennen siirtymistä minulla oli DIRECTV ja voisin käyttää kaukosäädintä äänenvoimakkuuden säätämiseen kaikilla tarvittavilla satelliittitoiminnoilla.

Muutettuani vaihdoin palveluntarjoajaa, tämä yritys käyttää TiVoa. Kun he tulivat ja asettivat kaiken ylös, kaukosäädintä ei ollut ohjelmoitu ääniriville. Yritin asettaa sen manuaalisesti, mutta en löytänyt oikeita koodeja samoin kuin etsimässä tiettyä kaukomallia, jonka he antoivat minulle.

Onko olemassa erityistä yleiskaukosäädintä, jonka avulla voin muodostaa yhteyden TV, äänipalkki ja TiVo-vastaanotin?

üks vastaus:
#1
+5
Andy
2015-09-17 00:53:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat yhdistää kaukosäätimet, suosittelen aina Logitech Harmony -sovellusta. On olemassa useita malleja, joilla on lisäominaisuuksia (esim. Kosketusnäytöt, kuinka monta laitetta se voi hallita kerralla, nopea asennus jne.).

Yksi mahtava asia kaikissa Harmony-malleissa on, että ne kaikki käytä samaa tietokantaa yhteensopivuuteen. Voit etsiä, onko laitteitasi saatavilla: täältä. Logitechilla on yhteensopivuus 250K + -laitteiden kanssa 7K-valmistajilla. On todennäköistä, että se on oletusarvoisesti yhteensopiva. Jos ei, voit silti ohjelmoida sen laitteen alkuperäisellä kaukosäätimellä.

Minulla on henkilökohtaisesti Harmony 650.

Harmony 650

Käytän sitä television, vastaanottimen, bluray-soittimen ja stereon ohjaamiseen. Jokaisen laitteen asettaminen Harmonyn käyttöön vie vähän aikaa, mutta kun Harmony tuntee laitteen ja päälle / pois-makrot, joita käytän kaiken saamiseksi päälle ja miten haluan sen istuessani rentoutua, se on erittäin mukavaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...