Kysymys:
Mitä tehokkaita tietokoneen äänijärjestelmiä on helppo asettaa?
Adam
2015-09-12 14:27:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut pisimmän aikaa tietokoneelleni vanha Logitech Z313 2.1 -äänijärjestelmä. Niin monen vuoden käytön ja liikkumisen jälkeen etsin kannettavampaa ja tehokkaampaa järjestelmää.

Z313: n johdot ovat pahentavia. 3,5 mm: n etäisyys tietokoneesta menee ohjaimeen, sitten aliosaan ja sitten kaiuttimiin. Sub-laitteessa ei myöskään ole säädintä bassoäänen hiljentämiseksi kaiuttimista riippumatta.

Etsin siis äänijärjestelmää, jolla on seuraavat ominaisuudet:

 • enintään 150 dollaria
 • 2,1 asettelu
 • subwoofer, jossa: itsenäinen ohjaus, yli 20 wattia, ~ 6 tuuman ulkoinen ohjain
 • 2 + tuuman kaiutinelementti
 • litteäpohjainen subwoofer olisi parempi kuin jalkainen
 • helppo asennus, ei liian monta johtoa (erittäin tärkeää)

Sisäinen tai sisäinen äänenvoimakkuus Ohjaus on itse asiassa jotain, mitä en halua, koska voin hallita äänenvoimakkuutta näppäimistöllä ja suoraan Windowsissa, mutta jos hyvällä järjestelmällä on se, en välitä siitä.

Kaksi vastused:
#1
+6
Cfinley
2015-09-22 23:42:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet valmis odottamaan, voit hankkia Logitech Z333 -multimedikaiuttimet. Koska tätä ei ole vielä julkaistu, voin mennä pois vain teknisistä tiedoista ja online-arvosteluista, mutta näyttää siltä, ​​että se sopisi sinun tarpeisiisi.

Tämä on 2.1-kaiutinjärjestelmä, joka maksaa 80 USD. Bassokaiutin on tasapohjainen, sillä on oma itsenäinen ohjain ja siinä on 5 tuuman eteenpäin suuntautuva ohjain. Alalämpötila on 23 wattia, kun taas kahden satelliitin luokitus on 8 wattia. Vaikka verkkosivusto ei kerro tarkalleen kuinka suuria ohjaimia satelliiteille on, satelliittien leveys on noin 4,25 tuumaa, joten odotan kuljettajien olevan halkaisijaltaan 2,5 - 3,5 tuumaa. Tätä järjestelmää varten on neljä 5 jalkaa kaapelia (plus syöttökaapelit): yksi virtalähteelle (seinästä alas), yksi kullekin satelliitille (alta satelliitille) ja yksi äänenvoimakkuuden säädin (ohjaimelta toiselle). p> Tässä järjestelmässä on sekä 3,5 mm: n aputulo että stereo-RCA-tulot.

Kun noin puolet budjetistasi on jäljellä, lisäät 40 dollarin Bluetooth-äänisovittimen, jonka avulla voit suoratoistaa musiikkia mistä tahansa Bluetooth-yhteensopivasta äänilaitteesta. Molempien kohteiden kohdalla olet edelleen alle 150 dollarin budjetin (ilman postituskuluja).


Tämä näyttää olevan vapautettu. Jos tilaat Logitechin verkkosivustolta, saat ilmaisen normaalikuljetuksen (4-7 arkipäivää) tästä, koska kokonaiskustannukset ovat yli 49 dollaria.

Se näyttää hämmästyttävältä järjestelmältä. Melkein kaikki mitä haluan. Pidän ehdottomasti silmäni sitä.
@Adam Ainoa ongelma siinä on, kun se vapautetaan. En ole löytänyt mitään sopusoinnussa päivämäärän kanssa. Päivitän tämän vastauksen lisätietoon, kun löydän sen.
#2
+2
ejazz
2015-09-13 11:21:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli äskettäin sama ongelma, ja lopulta valitsin Soundsticks III: n Harman Kardonilta. Ne näyttävät ja kuulostavat kauniilta. Sub on kuitenkin jaloillaan, mutta antaa todella tiukan äänen.

Sain kaivoksen 100 eurolla (noin 120 dollaria).

Siinä on seuraavat ominaisuudet:

 • Hinta noin 99 € (ainakin täällä Hollannissa)
 • 2.1 asettelu b> 10 watin vahvistimen avulla huone täyttää ääni
 • Kosketa äänenvoimakkuuden ja mykistyksen säätimiä
 • Kulmassa säädettävät satelliitit
 • Helppo asennus, yksi sointu jokaisesta kaiuttimesta toiseen subwoofer, miniliittimen tulo laitteen liittämistä varten ja subwooferiin kytketty virtatulo.
Olen kuullut, että se on hieno järjestelmä, mutta ulkoasu on minulle liikaa. Olen minimalistinen ihminen.
Hei jazz! Tätä vastausta voitaisiin parantaa, jos voisit luetella joitain tuotteellasi olevia ominaisuuksia. Muuten pidän myös Soundstickistä :)
Kiitos kommentista! Lisäsin joitain ominaisuuksia viestiin


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...