Kysymys:
Mitkä ovat hyviä matkapuhelinten luottokortinlukijoita?
Dawny33
2015-09-17 13:09:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Perustan yhdessä ystävieni kanssa käytettyjen kirjojen myymälän.

Haluamme siis kannettavan mobiililuotinkortinlukijan, joka on helppoa taskussa (koska olemme käynnistysyritys, pystyy kuorimaan enintään 100 dollaria)

Koska myymälä on kannettava kokoonpano, jotta sitä voidaan helposti siirtää paikasta toiseen, on miellyttävä mukava, kannettava ja kestävä lukija.

Yhteensopivuudessa ei ole ongelmia, mutta Android-yhteensopiva laite olisi suositeltava, jos tekniset tiedot ovat tasa-arvoisia, koska useimmilla tiimin jäsenillä on Android-laite.


kommenteista sain tietää, että sitä kutsutaan "myyntipisteeksi" , vain siinä tapauksessa, että se voi auttaa vastauksessa.

Joten, myyntipistekone?
@Zizouz212 Kyllä. Mutta kannettava, joka voidaan liittää matkapuhelimen porttiin. Kiitos termistä. Muokattu kysymys.
Selvä, luulen, että tiedän jotain, joka on yhteensopiva sekä androidin että iOS: n kanssa vain noin 50 dollaria, mutta olen tällä hetkellä koulussa, joten näen, voinko lähettää vastauksen lounastauolla :)
üks vastaus:
#1
+5
Andy
2015-09-17 18:44:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen Squaren kortinlukijaa. Voit saada magstripe-lukijan ilmaiseksi Square-kadulta. Tämän pitäisi merkitä sinulle, että suurin osa heidän palvelustaan ​​on ohjelmistopuolella. He mainostavat myös kontaktittoman lukijan NFC- ja sirukorteille "tulossa pian", vaikka voit varata sen ilmaiseksi. Jos et välitä "kontaktittomasta" osasta, heillä on lukija, joka lukee uudet sirukortit, jotka ovat jo saatavilla hintaan 30 dollaria.

Square Reader

Minulla on ollut magstripe-lukija muutaman vuoden ajan. Käytän sitä henkilökohtaisiin maksuihin. Se tukee kaikkia Android-laitteita, jotka minulla on ollut käyttöjärjestelmän version 2.0 jälkeen. Se tukee myös iPadiani ja on toiminut hienosti kaikkien käyttöjärjestelmän päivitysten kautta viime vuosina.

Heillä on muita ohjelmistoihin liittyviä ominaisuuksia, joista saatat löytää hyödyllisiä, vaikka en voi vakuuttaa jostakin näistä. Näitä ovat täydellinen PoS-järjestelmä, työntekijöiden hallinta, markkinapaikka ja kyky perustaa verkkokauppa niiden kautta.

Tärkeää on, että heidän hinnat ovat kohtuulliset (rajoitettuun käyttöön):

  • pyyhkäisyä kohti, myynti verkkokaupassa tai neliönlaskut: 2,75% (Pyyhkäise sisään 100 dollaria ja saat 97,25 dollaria)
  • Manuaalisesti syötettyä tapahtumaa kohti: 3,5% + 15 senttiä (Syötä 100 dollaria ja saat 96,35 dollaria)

Molemmat menetelmät hyväksyvät Visa, Mastercard, Discover ja American Express (samoilla hinnoilla). Talletukset siirtyvät pankkitilillesi kahden arkipäivän kuluessa.

Kuten edellä sanoin, käytän Square-lukijani henkilökohtaisiin asioihin. Yleensä maksut ystävien / perheen kesken. Olen käyttänyt sitä myös isännöimässä autotallia. Minusta se oli erittäin hyödyllistä päästä eroon enemmän "kamaa" verrattuna edellisiin vuosiin, joissa en käyttänyt lukijaa. Square lähettää asiakkaalle kuitin, ja Square suojaa sinua pienellä määrällä veloituksia (en kuitenkaan ole koskaan käyttänyt tätä ominaisuutta).

Asiakkaan puolelta käyttäjänä tämä on hyvä laite. Se kartoittaa sähköpostiosoitteesi kortillesi, joten vaikka käyttäisit eri laitetta, saat silti kuitin sähköpostitse.
@Cfinley Ja se on mahtava ominaisuus toistuville asiakkaille. Minun olisi niin onnellinen!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...