Kysymys:
Emolevy uudelle college-pöytätietokoneelle
Cfinley
2015-09-14 07:35:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aion rakentaa tietokoneen opiskelijalle. Hän siirtyy yleiseen tekniikkaan samalla kun hän selvittää tarkalleen, mitä haluaa tehdä. Tämän tietokoneen budjetti on noin 1500 dollaria USD (vain tornille). Tässä tietokoneessa on Windows 10. Hän käyttää tätä tietokonetta koulutyöhön ja pelaamiseen. Koska tämä on ensimmäinen kysymys, kysyn emolevystä.

Vaatimukset :

 • 4 paikkaa DDR4-muistia
 • Vähintään 4 SATA 6Gb / s -porttia
 • Vähintään 2 PCI Express 3.0 x16 -paikkaa
 • Voi tukea vähintään yhtä USB 3.0 -porttia edessä
 • vähintään 2 takapaneelin USB 3.0 -porttia
 • Vähintään 6 takapaneelin USB-porttia (sisältää yllä olevan USB 3.0: n)
 • Yksi gigabitin LAN-portti
 • UEFI BIOS

Ei tarvita :

 • Integroitu grafiikka
 • Integroitu WiFi / Bluetooth

Koska kyseessä on uusi koontiversio, prosessoria ei ole kaivettu kiveen.

Millainen koulutyö? Kirjoittaako hän vain asioita, vai tekeekö hän jotain näkymää / hahmonnusta?
@Alpha3031 Hän voi tehdä renderointia. Toivottavasti hän päättää mitä haluaa tehdä pian.
Etsitkö Intel- tai AMD-vaihtoehtoa? Vai onko sillä väliä?
@hhaslam11 Sillä ei ole merkitystä tällä hetkellä. Se on seuraava kysymykseni, joka perustuu tähän kysymykseen saamiini vastauksiin.
@Cfinley,, jos hän renderöi, Welsburgin foorumi (X99, Haswell-E / EP / EX ja Broadwell-E / EP / EX) olisi ehdottomasti parempi. Mielestäni AMD: llä ei ole nykyisiä SKU: ita, joissa on DDR4-tuki.
Mikä pistorasia? Ainakin tee päätös AMD: n ja Intelin välillä. Kun olet valinnut hyvän ja pahan välillä (tai päinvastoin), olet jumissa sen kanssa vuosia :)
@Cfinley Itse asiassa esitän vahvan perustan muodon valinnalle. Jos aiot hankkia ATX-kotelon, et todennäköisesti ole ATX MoBo, koska ne ovat halvempia samoille ominaisuuksille kuin m-ITX ja niillä on enemmän tilaa otsikoille. ASrock-levyillä on yleensä ohut piirilevyt, joten niitä ei suositella, jos saat suuren tornin viileämmän. Suosittelen emolevyn valitsemista myös suorittimen ja näytönohjaimen jälkeen, koska ne ovat tärkeämpiä vastaamaan vaatimuksia.
Kolme vastused:
#1
+15
Andy
2015-09-14 10:00:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on vähän kallis (listattu 250 dollaria Newegg: ssä ja 290 dollaria Amazonissa), mutta suosittelen ASRockin Fatal1ty X99M Killeria. Tom's Hardware tarkasti tämän nimenomaisen levyn joulukuussa 2014. Se sai "Tom's Hardware Approved Award"

Sillä on seuraavat tiedot:

 • 4x288-nastainen paikka DDR4-muistimoduuleille.
 • Tukee jopa 64 Gt RAM-muistia.
 • 2 x PCI Express 3.0 x16 -paikkaa (kolmas x16-paikka on PCI Express 2.0)
 • 10x6Gb / s SATA-porttia
 • 6 USB 3.0 (2 edessä, 4 takana), 8 USB 2.0 (4 edessä, 3 takana, 1 Fatal1ty-hiiriportti)
 • kaksi gigabitin LAN-porttia
 • UEFI Bios ja mahdollisuus siirtyä Biosiin automaattisesti seuraavalla uudelleenkäynnistyksellä, koska:

  Käynnistä uudelleen UEFI: hen

  Nopea käynnistys on niin nopea, että käyttäjien on mahdotonta päästä UEFI-asetusohjelmaan aikana POST. Siksi ASRock Restart to UEFI -tekniikan avulla käyttäjät voivat helposti siirtyä UEFI-asetusohjelmaan automaattisesti, kun tietokone käynnistetään seuraavan kerran. Se on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat jatkuvasti UEFI-asetusohjelman.

  - ASRock-materiaali taululla

Tämä on mikro-ATX-kortti. Se sopii melkein joka tapauksessa, jonka voit heittää siihen. Pienemmän kotelon (jos pidät kiinni micro ATX: stä) huolenaihe on, kuinka hyvin suuri videokortti sopii.

#2
+11
timuzhti
2015-09-14 13:05:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen yllättynyt siitä, ettei kukaan ole ajatellut ehdottavan Skylake-pohjaista alustaa. Valitettavasti suorittimissa on vain 20 kaistaa PCI-E: tä, joten toisen x16: n on päästävä irti PCH: sta tai jaettava kaistanleveys kahtia (PCI-E x8). Ei todellakaan paljon ongelmaa, jos sitä käytetään GPU: ille.

Suosittelen Gigabyte Z170 Gaming 5: ää. 4 DDR4 DIMM -paikkaa, 6 SATA III (6 Gb / s), 3 SATA Express ja 2 M.2-paikkaa muistiliitäntöinä. 3 takapaneelia ja 4 otsikkoa USB 3.0: lle, 4 takapaneelia ja 2 + 2 otsikkoa USB 2.0: lle ja kaksi takapaneelin USB 3.1 -paikkaa, yksi on USB A, toinen USB C. Gigabitin LAN-portteja on kaksi.

Emolevy maksaa tällä hetkellä 160 dollaria superbiizissä, ja kyllä, siellä on UEFI-BIOS.

Tässä on tekniset tiedot: http://www.gigabyte.com.au/products/ product-page.aspx? pid = 5498 # sp

#3
+7
Adam
2015-09-14 11:27:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen aluksi aina ASUS-emolevyjä niiden rakentamisen laadun ja suuren tuen vuoksi.

 • ASUS Q87M-E / CSM (130 dollaria ) toimii i7 / i5-suorittimien, 6 SATA 6Gb / s -portin, micro ATX -muodon ja sisäänrakennettujen ominaisuuksien kuten ASUS GPU Boost ja BIOS EZ -tilan kanssa ylikellotuksen helpottamiseksi.

 • ASUS A88X-PRO (120 dollaria) toimii AMD Athlon / A -sarjan suorittimien kanssa, tukee laajaa muistitaajuutta, enintään 64 Gt RAM-muistia ja paljon hyödyllisiä ASUS-ominaisuuksia, kuten MemOK! ja USB BIOS -katsaus.

Minulla on aikaisemmin ollut monia huonoja kokemuksia ASRock-emolevyistä, kuten monilla muillakin, joten minulla on tapana pysyä poissa tuotemerkistä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...