Kysymys:
Kuulokkeet melun suodattamiseen avoimen tilan toimistossa
palacsint
2015-09-17 00:52:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin kuulokkeita avoimen tilan toimistoympäristöön muiden ihmisten melun suodattamiseksi (chattailu, puhelimessa puhuminen jne.).

Vaatimukset:

  • Heidän tulisi suodattaa tavallinen toimistomelu tehokkaasti.
  • Suodatuksen tulisi toimia hyvin kaikenlaisen musiikin kanssa.
  • On täydellinen, jos suodatus toimii edes kuuntelematta musiikkia (kuten korva)

Viime vuosina olen käyttänyt tavallisia kuulokkeita, jotka peittävät koko korvani (Sennheiser HD 201) ja korvakäytävässä olevia puhelimia (Sennheiser CX-300, CX-300 II ). Olen huomannut, että korvakuulokkeet ovat parempia, vaikka en ole myöskään täysin tyytyväinen näihin. Joskus minusta tuntuu, että vaadittu äänenvoimakkuus vahingoittaa kuuloni pitkällä aikavälillä, joten etsin parempia tuotteita.

Käytän Sennheiser HD 203 -laitteita, jotka eivät mielestäni ole kovin huonoja. Suosittelen heitä, mutta olet määrittänyt, että 201: t eivät toimi sinulle, mikä saa minut epäröimään. Ehkä kannattaa harkita.
@ArtOfCode: HD 203: n tuotetiedot osoitteessa sennheiser.com sanovat, että se on suljettu, kun taas HD 201: n tekniset ominaisuudet näyttävät melkein tyhjiltä. Jos HD 201 on auki, HD 203 voi olla parempi.
En näe massiivisia eroja näiden kahden välillä. 203 on hieman laadukkaampi, mutta jos se on melunvaimennus, jota etsit, epäilen, että siinä on paljon eroja.
Mikä on budjettisi?
üks vastaus:
#1
+3
derobert
2015-09-17 21:48:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän henkilökohtaisesti Etymotic HF5: tä ja olen aiemmin käyttänyt halvempaa ER-6i: tä (vaikka luulen, että he ovat korvanneet sen MC5: llä). Etymotiikat ovat korvakäytävässä olevia puhelimia ja toimivat korvatulppina, mikä antaa 35 dB: n alennuksen äänitasoille.

He soittavat myös musiikkia todella hyvin, jopa melko matalalla volyymit. Tämä 35 dB: n meluneristys on pitkä tapa antaa sinun kuunnella pienillä äänenvoimakkuuksilla - voit kuunnella tarpeeksi matalaa, mikä hiljaa itsesi humisemista (korvatulpat eivät estä sitä, koska tärinää ei kulje ilman kautta) hukuttaa musiikin. >

Yksi vinkki: Johto kantaa tärinää kuin hullu. Ei suuri ongelma tuolilla istumisessa, mutta sen liikuttaminen on. Parannettu huomattavasti siten, että johto poistuu kuulokkeesta korvan alaosaa kohti, kääri sitten johto korvan yläosan yli - mikä pysäyttää melkein kaikki tärinääänet.

BTW: On halvempia samanlainen tyyli. En ole käyttänyt niitä, joten en voi vakuuttaa heille.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...