Kysymys:
Ulkoinen SATA-kotelo useille levyille
casey
2015-09-21 22:36:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin ulkoista SATA-koteloa vähintään 4 standardin mukaisen 3,5-tuumaisen SATA-kiintolevyn isännöimiseksi.

Minulla on tällä hetkellä 4-levyinen kotelo Vantecilta, joka käyttää SATA-porttia kerroin, mutta sillä on haittapuoli, että yksi portti lukee aina SMART-toimintakyvyttömäksi levystä huolimatta ja yleensä kärsii huonosta jäähdytyksestä.

Minun vaatimukset:

  • Vähintään 4 levykoteloa 3,5 tuuman muodoltaan SATA-levyt
  • Hyvä jäähdytys, mieluiten matala tärinä ja ei liian kovaa
  • eSATA-tietoliitäntä
  • Ei telineeseen asennettava ratkaisu. Tämä istuu pöydällä tai lattialla.
  • Ihannetapauksessa mahtuu 6 Gt / s SATA III -levyjä täydellä kaistanleveydellä.
  • Virransyöttö ulkoisella kytkimellä sen sammuttamiseksi
  • Melko helppo asentaa / poistaa levyjä kotelossa.

Oma käyttötapani on ajoittainen varmuuskopiointi, jossa levyt ja kotelo ovat päällä ja pyörivät vain varmuuskopioiden aikana.

Kysymys: Onko sinulla ohjain, joka tukee SATA-porttikerrointa?
@AdamComerford kyllä, nykyinen koteloni käyttää porttikerrointa ja järjestelmä raportoi sen nimellä "ata6.15: Porttikerroin 1.2, 0x197b: 0x0325 r0, 5 porttia, feat 0x5 / 0xf"
Kaksi vastused:
#1
+4
Adam Comerford
2015-09-22 21:17:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

OK, joten olen käyttänyt tämän tuotteen vanhempaa versiota menestyksekkäästi, mutta minulla ei ollut mahdollisuutta käyttää niiden uusinta versiota. Kokemukseni oli tarpeeksi hyvä yleisen suosituksen tekemiseksi. Icy Dock tarjoaa nyt 4 levykotelon, jossa on paljon mukavia vaihtoehtoja (mukaan lukien säädettävät tuulettimen nopeudet, pölysuodattimet, käyttöalustat), nimeltään Black Vortex.

eSATA-käyttöliittymän käyttämiseen tarvitaan porttikerroin -tuki, joka on rajoitettu SATA II -nopeuksiin (3 Gt / s). Huomaa, että käytin USB: tä henkilökohtaisesti Icy Dockissa ja FireWire 800: ta Drobossa eSATA: n sijaan - kokeiluni eSATA-asemien kanssa ovat olleet heikkoja (saattaa olla vain huonoa onneani).

Tässä vaiheessa saat vain yhden kanavan SATA II -kaistanleveyden (3 Gt / s) tällä lähestymistavalla. Se on huomattavasti vähemmän kuin hyvin toimiva USB 3.0 -liitäntä, varsinkin kun otetaan huomioon, että yhden kanavan SATA II on rajoitettu ~ 300 Mt / s 8b / 10b-koodauksen ansiosta. USB 3.0 ylittää todennäköisesti eSATA: n täällä, joten kannattaa harkita sitä.

#2
+2
Aiden Grossman
2015-09-22 19:13:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mediasonic Probox näyttää hyvältä vaihtoehdolta sinulle. Se löytyy täältä, ja se tukee esataa ja usb 3.0: ta. Siinä on melko hyvä jäähdytys lämpöanturilla, joka muuttaa puhaltimen nopeutta automaattisesti. Siinä on virtakytkin ja se voi antaa sinulle 6 gigatavua sekunnissa, mikä on enimmäismäärä, jonka aiot löytää sata 3 -levyltä. Siinä on myös 4 lahden koteloa, eikä se ole telineeseen asennettava ratkaisu

Oletko käyttänyt Proboxia aiemmin? Kuinka kovaa se on?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...