Kysymys:
Mikä on hyvä videokamera käytettäväksi juoksun aikana?
HDE 226868
2015-09-13 02:38:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kiinnostunut luomaan maajoukkueelleni videon, joka sisältää useita laukauksia, kun minä tai joku toinen juoksija on / on liikkeessä. Tiimikaverini ja minä ajattelimme nopeasti GoPro-kameran, mutta suurin osa niistä on erittäin kalliita hintaluokkaamme verrattuna (haluaisimme pysyä alle 50 dollaria 75 dollaria).

Mikä on hyvä kamera meille?

 • Hinnan tulee olla alle 50 dollaria 75 dollaria
 • kameran kiinnitysjärjestelmän on kyettävä selviytymään hyppyistä, hyppyistä, käännöksistä jne. Kameran kanssa juoksija voi saavuttaa jopa 12 mailin tuntinopeuden, kun ajetaan mäkisessä maastossa olevilla poluilla, joten hyökkäys on ongelma.
 • Paino alle puolen kilon
 • 1080p: n tarkkuus
 • 180 asteen katselukulma
 • Neljä tuntia kestävä akku
 • Olemme valmiita uhraamaan tarvittaessa yhden kolmesta viimeksi mainitusta, mutta ylhäältä kaksi niistä ei ole neuvoteltavissa.

  180 astetta on vakava kalansilmä, jonka olet saanut sinne.
  @ArtOfCode Paljon. Haluamme leikkiä äänityksen kanssa vähän, saadaksemme mielenkiintoisen kuvan siitä, millaista on (tai ei). Laitoin sen myös osittain siksi, että en ollut täysin varma mihin vetää viiva.
  Perspektiivisesti katsottuna ihmisen näkökenttä on 200 astetta sivusuunnassa (160 silmää kohti), josta vain 17 astetta ovat kaikenlaisia ​​yksityiskohtia. Keskimääräinen kamera käyttää 60 asteen kenttää ja kalansilmä voi olla 100 astetta.
  Olisitko valmis menemään hieman korkeammalle hinnalle? Ehkä kuten alle 75 dollaria? En ole varma, että voit todella saada hyvän kameran alle 50 dollaria.
  Rehellisesti, iPhone saattaa pystyä toimimaan, vaikka tarvitset jonkin verran DIY-asennusta asennusta varten ja kaikkea muuta. Ymmärsin tämän, koska melkein kaikilla on jo iPhone tai jotain vastaavaa.
  Kaksi vastused:
  #1
  +7
  palacsint
  2015-09-21 04:35:44 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Suosittelen sinulle Mobius Action -kameraa.

  Picture of the mobius action cam

  Kameran tulee olla kiinnitettävä joko kevyelle hatulle tai kiinnitettävä juoksijan ylävartalon ympärille.

  Voit ostaa magneettikiinnikkeen hattuihin, ja kameran peruspaketissa on yleensä kiinnitysholkki, jossa on paljon vaihtoehtoja.

  Hinta pitäisi olla alle 50 dollaria 75 dollaria

  Se on noin 70 dollaria eBayssa ja Banggoodissa.

  Kameran kiinnitysjärjestelmän on kyettävä selviytymään hyppyjä, hyppyjä, käännöksiä jne. Kameralla juoksija voi saavuttaa jopa 12 mailin tunnissa nopeuden juoksessaan mäkisessä maastossa olevilla poluilla, joten hyökkäys on ongelma.

  I ostin omani pyöräilyyn ja käytän sitä myös kaupungissa ja maastossa ilman mitään ongelmia kypärän tarrakoukkuilla. Minulla ei ole kokemusta muista kiinnitysjärjestelmistä, mutta luulen, että tavalliset päähihnat ovat riittävän hyviä tällaiselle pienelle ja kevyelle kameralle.

  Paino alle puoli kiloa

  Se on vain 37 grammaa.

  1080p-tarkkuus

  Tuettu, 30 kuvaa sekunnissa.

  180 asteen katselukulma

  En usko, että tämä olisi tällä hetkellä saatavilla tässä hintaluokassa. Mobius (uudella C-objektiivilla) on 132 astetta.

  Neljän tunnin akun kesto

  Uusien versioiden mukana tulee 820mAh akku, joka tarjoaa yli kahden tunnin tallennuksen. Pystyin nauhoittamaan kamerallani 140 minuuttia (1080p, 30 kuvaa sekunnissa) ensimmäisten kuukausien aikana. (En ole testannut sen jälkeen.) Pienellä virtapankilla voit pidentää akun käyttöikää, ja se saattaa olla edelleen painorajan alapuolella.

  #2
  +1
  Zizouz212
  2015-09-20 22:58:24 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Jos sinulla on puhelin, tämä saattaa toimia sinulle.

  enter image description here

  Viikset suositellaan, mutta myydään erikseen .

  Kameran tulee olla kiinnitettävä joko kevyelle hatulle tai kiinnitettävä juoksijan ylävartalon ympärille

  Etkö ole varma onko se hattu ... Se näyttää enemmän kuin ... Freaky pääpanta, jota käytetään ihmisten aivopesuun, ja hidastaa muita juoksijoita.

  Hinnan tulisi olla alle 50 $ 75 $

  34,99 dollaria myynnissä vain 18 dollaria. Se on puoliksi :)

  Kameran kiinnitysjärjestelmän on kyettävä selviytymään hyppyistä, hyppyistä, käännöksistä jne. Kameralla varustettu juoksija voi saavuttaa jopa 12 mailin tunnissa nopeuden käynnissä mäkisessä maastossa olevia polkuja, joten hyökkäys on ongelma.

  En ole testannut sitä enkä aio myöskään todennäköisesti haluta. Mutta siinä on tapaus!

  Paino alle puoli kiloa

  Se on 90 grammaa. Onko se alle puntaa?

  • 180 asteen katselukulma
  • 1080p: n tarkkuus
  • Akun kesto neljä tuntia

  Matkapuhelin myydään erikseen. Riippuu siitä, minkä puhelimen sinulla on, toivottavasti sillä on kalansilmä :)


  enter image description here  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...