Kysymys:
64/128 Gt: n microSD-kortti, joka toimii Huawei Honor 7: n kanssa
Nikusch
2015-09-12 04:47:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin hyvää, nopeaa microSD-korttia, jossa on 64 Gt tai 128 Gt tallennustilaa kohtuulliseen hintaan. Sen on oltava yhteensopiva Huawei Honor 7 -älypuhelimen kanssa.

En tiedä, mikä on tärkeää ostettaessa microSD-kortteja, joten haluaisin neuvoja ja joitain erityisiä malleja, jotka ovat hyviä ja joilla on hyvä hinta. Onko sinulla suosituksia?

Kaksi vastused:
#1
+6
hhaslam11
2015-09-12 05:11:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen SanDisk MicroSD-kortin käyttöä. Ne ovat luultavasti yksi suosituimmista vaihtoehdoista, ja myös hyvästä syystä. Ne ovat erittäin luotettavia eivätkä liian kalliita (varsinkin 64 Gt: n; 128 Gt on uudempi tekniikka, joten se maksaa enemmän / Gt). Olen käyttänyt minua vuosia, eikä minulla ole koskaan ollut mitään ongelmia heidän kanssaan.

Voi olla houkuttelevaa ostaa todella halpa merkki brändiltä / yrityksestä, josta kukaan ei ole koskaan kuullut, mutta en suosittele ostamista epäluotettavien / tuntemattomien yritysten tallennuslaitteet, koska kokemukseni mukaan ne yleensä aiheuttavat paljon ongelmia, useimmiten tietojen menetystä.

Tiedon menetys tarkoittaa yksinkertaisesti vääriä tallennuskapasiteetteja, joten asema teeskentelee olevansa gajillions tavuja ja mitä muuta, ja korvaa sitten kaiken, mitä annat sille 2 Mt: n tallennustilassa.
#2
+4
Firepower0701
2015-09-12 06:39:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Micro SD -kortteja valmistaa useita upeita tuotemerkkejä, mukaan lukien muun muassa

  • SanDisk
  • Lexar
  • Samsung
  • PNY
  • Kingston

Luin täältä, että Samsung ja SanDisk tekevät yleensä parhaita mikro-SD-kortteja suorituskyvyn suhteen , mutta eroa ei ole paljon tutkittavissa.

Realistisesti ne kaikki palvelevat sinua hyvin, joten jos löydät todella paljon MicroSD-kortilta, mene vain siihen. Linkki MicroSD-korttien Amazon-sivulle on täällä. Varmista vain, että tarkastelet arvosteluja.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...