Kysymys:
Tuuletinohjain huippuluokan tietokoneelle?
Adam
2015-09-19 13:17:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin huippu-PC: lle sopivaa tuuletinohjainta, jolla on seuraavat tiedot (kaikki vaaditaan):

  • 5,25 "muodoltaan
  • materiaali on joko kokonaan tai osittain metallia
  • Vähintään 4 tuuletinkanavaa
  • Lämpötilahälytysjärjestelmä
  • Kosketusnäyttö
  • Profiilit / esiasetukset asetusten tallentamiseen
  • Näyttää tuulettimen nopeudet ja jännitteet
  • Harmaasävyiset värit
  • Voi kestää useamman kuin yhden etuaukon

Ja sitten on Haluaisin mieluummin, että se näyttäisi tyylikkäältä ja minimalistiselta helposti näytettävällä näytöllä.

Hinta ei ole ongelma.

Minkä värin haluaisit sen olevan. Voiko se viedä myös enemmän kuin yhden 5,25 tuuman korttipaikan?
@Firepower0701 Kaikki harmaasävyt ovat hyviä. Ei valtava fani tietokoneessa. Ja kyllä, se voi viedä useamman kuin yhden korttipaikan.
Kaksi vastused:
#1
+4
Firepower0701
2015-09-19 21:41:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Annettujen tietojen perusteella suosittelisin NZXT Sentry 3 tai Sentry 2 -puhaltimen ohjainta. Voit ostaa yhden täältä. Arviot ovat hyviä, ainoa haittapuoli on, että joskus ohjain ei toimi laatikosta ja että kaapeleista on helppo tehdä sotku. Myös LED-kosketusnäyttö on laadukas.

Oletko käyttänyt tätä tuuletinohjainta? Minkälainen ongelma ilmenee laatikosta ja kuinka helppo se on korjata?
Ei, en ole käyttänyt tätä tuuletinohjainta. Olen kuitenkin lukenut, että kaapelointi voi olla uhka, että kosketusnäyttö on herkkä ja jotkut yksiköt eivät toimi laatikosta.
Miksi vastaukseni hylättiin heti, kun sain parhaan vastauksen. Palaute siitä, miksi vastaukseni oli huono, on paljon hyödyllisempi kuin vain äänestys. En ole käyttänyt pinonvaihtoa niin kauan, joten olisin todella kiitollinen siitä, kuinka voin parantaa vastauksiani.
Annoin alasäänestyksen. Mainitsin vastauksesi [täällä] (http://meta.hardwarerecs.stackexchange.com/a/163/57), mutta TL; DR on, että laatua voidaan parantaa huomattavasti. Luotiin [metakirjoitus] (http://meta.hardwarerecs.stackexchange.com/questions/59/what-is-required-for-an-answer-to-be-high-quality) ehdotuksilla korkealaatuinen vastaus. Jos voisit puuttua joihinkin huolenaiheisiin, jotka mainitsin viestissäni, ja katsoa toista, olisin mielelläni peruuttanut äänestyksen.
#2
+2
RPhipps
2015-10-18 20:52:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos fyysisen ohjauksen käyttäminen tietokoneen etuosassa ei ole sinulle erittäin tärkeää ja käytät Windows-tietokonetta, entä USB-tuuletinohjain, kuten NZXT Grid Plus v2?

NZXT Grid Plus v2 image

Jopa 6 tuuletinta käyttää komponenttien sisällä olevia lämpötila-antureita, joten sinun ei tarvitse liittää omia, useita profiileja, mukautettuja lämpötilakäyriä, jopa 6 fania, ja kaikki loppuu laatikosta, jonka voit vain istua piilossa kotelossasi. Lisäksi se on vain noin 30 dollaria.

Mitä tulee CAM-ohjelmistoon, jota käytät GRID: n hallintaan, olen käyttänyt sitä NZXT Kraken x61 -jäähdyttimen kanssa, ja se näyttää vakaalta, vaikkakin hieman paisutetulta ~ 100 Mt RAM-muistia.

Tiedän, että et ole sitä, mitä pyysit, mutta se saattaa olla syytä tutkia?

Mielenkiintoinen suositus. Se ei todellakaan ole sitä, mitä alun perin etsin, mutta se voisi toimia.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...