Kysymys:
Langaton akkukäyttöinen verkkokamera
Mark
2015-09-17 10:47:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pakollinen verkkokommentti: https://xkcd.com/941/

Haluan yrittää luoda pitkään lähtevän stereoskooppisen videon pilvistä. Tätä varten tarvitsen parin verkkokameraa, jotka voin asettaa 100-300 jalan etäisyydelle videon suoratoistamiseksi kannettavaan tietokoneeseen. Mielestäni paras paikka tämän asettamiseen on lähellä oleva kallio, mutta se tarkoittaa, että minulta puuttuu jonkin verran tavallista tietokoneinfrastruktuuria (pistorasiat, langattomat tukiasemat jne.).

Vaatimukset:

  • Wifi-tuki, mieluiten ad-hoc-tila.
  • Virtalähteenä paristot (mieluiten) tai ulkoinen virtalähde, voin korvata akulla.
  • Ennakoitava viive. Jos molemmat kamerat näyttävät kuvia sekunnista sitten, on hieno; jos toinen näyttää reaaliaikaista ja toinen viivästyy satunnaisilla määrillä, se heittää stereouhoksen.
  • Halpaa. Haluaisin todella pitää tämän alle 100 dollaria verkkokameraparille; alle 50 dollaria olisi kiva.
  • Tuki Linuxille (mieluiten) tai Windows XP: lle.
Se ei toimi budjetillasi, eikä se ole langaton (joudut pudottamaan jonkin verran houkutusta maahan), mutta voit harkita turvakamerajärjestelmiä. Tarvitset virtaa vastaanottavassa yksikössä (joten tuo esimerkiksi UPS mukaan), mutta se käyttää kameroita. Ne ovat tyypillisesti analogisia videokameroita, joten vakio, ennustettavissa oleva viive, sama kaikissa kameroissa.
+1 xkcd: lle ja ajatus kokeilla tätä, ehkä Google Cardboardin avulla katselua varten. Haluat ehkä vain ostaa UPS: n ja perustaa kannettavan tietokoneen suorittamaan kahta normaalia web-kameraa ja suoratoistamaan sitä Internetin kautta sinulle.
Olen kokeillut tätä ja suurin osa niistä on joko mustavalkoisia tai kauheita. Minulla on yksi. Miksi Windows XP tukee?
üks vastaus:
#1
+3
Criggie
2015-11-05 10:31:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En käytä langatonta, koska langaton suorituskyky on liian epätarkka tarpeidesi mukaan.

Käytä sen sijaan pari POE-kameraa, kahta pitkää cat5-kaapelia, kahta POE-suutinta ja kytkintä tai POE-kytkintä ja kannettava tietokone tallentamista varten. Kaikki tämä kuluttaa 150 W: n invertteriä, joka voi tyhjentää auton akun.

Kamera 100 dollaria NZ / kpl http://www.cdlnz.com/index.html?do=viewproduct&p=LAN080&code=NFC31-IR Nämä ovat 720p HD, joten kuvamateriaali on 1280x720 ja hieman alle 1 megapikseli. Verkkokamerat ovat yleensä 640x480 0,3 megapikselin tarkkuudella.

POE-kytkin 60 dollaria NZ http://www.trademe.co.nz/975329444 löydät jotain ebaysta tehdäksesi tämän .EDIT: Netgearilla on halpa 5-porttinen SWS-malli GS205, joka on POE, 35 dollaria NZ http://www.trademe.co.nz/977028525

Kaapeli, säikeinen cat5, 30 c / metri tai 100 dollaria / 1000 jalan rulla. http://www.cdlnz.com/index.html?do=viewproduct&p=NC105&code=C-C5E-ST%20R Ethernet on 100 metrin päässä kytkimestä, mutta voit työntää 120 metriä tai niin. Jos leikkaat sen liian pitkäksi, leikkaa vain 5 metriä ja käytä sitä lentäjien valmistamiseen myöhemmin.

Puristimet päihin 10 dollaria NZ Työkalut maksavat hieman enemmän.

Annettava invertteri verkkovirta 12 V: n lähteestä 40 dollaria NZ http://www.cdlnz.com/index.html?do=viewproduct&p=UPS600&code=IPS-250

Täyteen ladattu auton akku - Paras tuoda vara tai käyttää sitä autossasi. Tilasta ja kuormasta riippuen saatat saada jotain jopa tunti ennen kuin se on liian tasainen käynnistääksesi auton. Voit jättää moottorin tyhjäkäynnille, mutta tämä kuluttaa polttoainetta.

Kaikki on noin 410 dollaria, mutta sinulla on paljon osia, joita voidaan käyttää uudelleen tai myydä. Voit myös lainata osan siitä.

En ymmärrä, miten tekisit sen 50 dollaria. Sinulla olisi vain kaksi halpaa USB-verkkokameraa, jotka on kiinnitetty kannettavaan tietokoneeseen, ja niiden välillä olisi enintään 10 metriä edes aktiivisilla USB-vahvistinkaapeleilla.

Kolmas vaihtoehto voi olla käyttää kahta toimintakameraa, asettaa ne ja tallentaa molempiin, sitten seistä keskellä ja käyttää isoa leikkuulevyä äänen piikin synkronointiin.

Ei väliä mitä sinun on löydettävä ohjelmisto kuvien yhdistämiseksi, ja jotain sellaista kuin Google-pahvivideosoitin sen näyttämiseksi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...