Kysymys:
Telakointiasema uusilla liitännöillä?
SEJPM
2015-09-12 21:15:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että olemme kaikki huomanneet äskettäisen Intel Skylake -julkaisun IFA: ssa ja Gamescom 2015: ssä.

Skylake toi uuden sukupolven prosessoria, joka tukee uuden sukupolven I / O-rajapintoja, lähinnä Thunderbolt 3: ta.

Koska aion hankkia kannettavan tietokoneen Thunderbolt 3: lla pian, etsin telakointiasemaa mainitulle kannettavalle tietokoneelle.

Aseman tulisi muodostaa yhteys kannettavaan tietokoneeseen Thunderbolt 3: n kautta (mieluiten) tai USB 3.1: n kautta (tyyppi C). Jos Thunderbolt 3: ta tai USB 3.1 (C) -tukea ei tueta, myös USB 3.0 (tyyppi A) on hyväksyttävä.

Siinä tulisi olla vähintään 4x USB 2.0, 4x USB 3.0 (molemmat tyyppi A), HDMI käyttöliittymä ja gigabitin Ethernet-liitäntä. Ihannetapauksessa siinä olisi myös USB 3.1 type C- tai Thunderbolt 3 -portteja ja / tai näyttöportteja.

Onko olemassa yritystä, josta olet kiinnostunut?
@belford, no Minulla ei ole mitään mieltymyksiä brändeistä / yrityksistä, kunhan ne ovat jonkin verran luotettavia.
üks vastaus:
#1
+4
belford
2015-09-14 22:45:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska tämä on markkinoiden uutuus, ei ole niin helppoa löytää mitä haluat, mutta Elgato Thunderbolt Dock on suhteellisen lähellä. Voimme odottaa, että he julkaisevat samanlaisen mallin Thunderbolt 3 : lla.

  1. Kaksi Thunderbolt 2 -porttia
  2. Sisäänrakennettu HDMI-portti
  3. Sisäänrakennettu gigabitin Ethernet
  4. Kolme USB 3.0 -porttia

Elgato Dock - Front

Elgato Dock - Back

* "Kolme USB 3.0 -porttia" * ei ole huono, huono pyysin 4x 2.0 + 4x 3.0 (-> 8x USB), joten se vaatii minua ostamaan toisen keskittimen :( mutta hienoja kuvia kuitenkin :) Ja mukavaa, että sillä on jo ukkosmyrsky (vaikka 2) :) Saanko kysyä, mikä on tavallinen tapa liittää tämä telakka kannettavaan tietokoneeseen? USB? Thunderbolt? "Mitä ikinä haluatkaan"?
Thunderbolt: https://www.youtube.com/watch?v=6Y21dgDHsq0


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...