Kysymys:
Mini PC kaksois- / neliytimisellä suorittimella Mac mini -vaihtoehtona
kenorb
2015-09-13 19:17:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin mini-tietokonetta, jonka koko on melko samanlainen (~ 5x20x20cm), joka ylittää Mini Macin. Koko ei ole väliä, kunhan se ei ole liian raskas tai iso, ja sitä voidaan helposti siirtää kodin ja työpaikan välillä päivittäin laukussa ja se on helppo käyttää (yksinkertainen muotoilu, ei liikaa kaapeleita).

Se voi olla halvempaa, mutta keskityn yleiseen suorituskykyyn tehdä LAMP-kehitystyötä. Tällä hetkellä käytän Retina MacBook Prota, joka kaatuu melko usein, kun liikaa tavaraa suoritetaan samanaikaisesti. Joten tarkistan pohjimmiltaan markkinoilla olevat vaihtoehdot.

Joten sen pitäisi periaatteessa täyttää peruskriteerit:

  • CPU-kello: vähintään 2,0 GHz ydintä kohden ( dual / quad-core minimum),
  • tallennustuki vähintään 1 Tt: lle (paitsi jos se on SSD),
  • muisti vähintään 8 Gt RAM-muistia DDR3,
  • HDMI tai samanlainen kuin vähintään 2 ulkoisen näytön liittäminen,
  • HD-grafiikka: ei ole tärkeä, koska se ei toimi hitaasti toisten videoiden toiston aikana,
  • vakio-ominaisuudet: Wi-Fi, USB, jne.

Olen toistaiseksi löytänyt Intel NUC Barebones Mini PC: n, mutta siinä on vain 1,3 GHz ydintä kohti (kaksoisydin), koska suurin osa mini-laitteista Löytämäni tietokone.

Onko markkinoilla Mini PC -hirviöitä?

Löysit yhden heikoimmista NUC: istä. [Tämä] (https://www-ssl.intel.com/content/www/us/en/nuc/nuc-kit-nuc5i7ryh.html) on huippuluokan malli, jossa on Broadwell 3,1 GHz: n kaksoisydinsuoritin.
Jos olet kiinnostunut prosessorista, jossa on työpöydän prosessori, Gigabyte BRIX saattaa olla sinulle: http://www.gigabyte.com/products/list.aspx?s=47&ck=104&p=367&v=3
Jos olet valmis odottamaan vähän http://arstechnica.com/gadgets/2016/03/intels-high-end-quad-core-nuc-ships-in-may-for-650/, tämä asia on todennäköisesti väriltään tehokas vaihtoehto
Kaksi vastused:
#1
+8
timuzhti
2015-10-28 11:02:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen Gigatavun BRIX-mallia, erityisesti mallia, jossa on i5 4570R, 2,7-3,2 GHz: n neliytiminen i5. IGP on Iris Pro 5200, 128 Mt: n L4-välimuistilla.

RAM-muistia varten suosittelen 1866 MT / s 2x8 Gt: n pakettia, vain vähän ylimääräinen nopeus. Se on kuitenkin noin 20 dollaria enemmän kuin 1600 MT / s -sarja, joten jos haluat säästää vähän rahaa, sillä ei pitäisi olla väliä liikaa. Hinta on 94 dollaria Amazonissa tai 81 dollaria neweggissä.

BRIX vie 2,5 "SATA III -kiintolevyn, jonka 1 TB: n kapasiteetti palauttaisi sinulle noin 73 dollaria. Siellä on myös mSATA-korttipaikka, jonka avulla voit lisätä SSD: n, keskitason 250 Gt: n versio maksaa noin 108 dollaria.

Tarvitset myös käyttöjärjestelmän, vaikka oletan, että aiot käytät Linuxia?

Kokonaishinta on hieman alle 700 dollaria USD.

Mitä ominaisuuksia tällä on?

Suoritin on työpöydän osa, jossa on 65 W: n TDP, mikä tarkoittaa, että se todennäköisesti turboaa enemmän kuin sen teholtaan rajoitetut mobiililaitteet. Siinä on myös 4 ydintä ja Iris Pro -grafiikka, mikä tekee GPU: sta myös reagoivan.

Tietokoneessa on 4 USB 3.0 -porttia , 1 mini DisplayPort ja 1 HDMI-portti yhteensä 2 ulkoisen näytön portille. Siellä on Gigabit Ethernet, kuulokeportti, 802.11 a / b / g / n / ac Wifi ja Bluetooth 4.0.

Voi vahvistaa, että BRIX on mahtava PC-sarja. Minulla on i7-versio ja se on mahtavaa. Hyvin normaalissa käytössä. Saattaa tulla hieman kovemmaksi, jos lyöt sen (pelaaminen, koodaaminen). Haluan ehdottomasti käyttää tätä vaihtoehtoa.
#2
+3
Journeyman Geek
2016-03-18 05:37:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on tällä hetkellä asrock beebox kotipalvelimena ja olen melko vaikuttunut - sen kohtuullinen tasapaino useimpien tekijöiden välillä, jotka olisin käteviä pienessä kotipalvelimessa.

Sen pieni , pienempi kuin minkä tahansa kokoinen brix, ja vaikka se on `` vähemmän tehokas '' N3150 braswell-prosessori, se todennäköisesti riittää LAMP-isännöintiin ( Olen tehnyt sen vähemmän ja käytän tässä virtuaalikoneita KVM: n kanssa - jopa täysi Windows 10 -asennus).

Otin koko järjestelmän käyttöön käyttöjärjestelmällä (mikä antaa sinulle 32 gt: n mmc: n, kun Windows on asennettu ) - Olen asentanut Linuxin 1 Tt: n kiintolevylle, mutta ei ole mitään syytä, ettet voi käyttää tätä järjestelmäasemaan tai edes vaihtaa. Voit myös lisätä msata ja 2,5 tuuman aseman ja teoriassa mahdollisesti korvata m.2 wifi-kortin sopivalla m.2 SSD: llä. On hyvin vähän vaihtoehtoja, jotka antavat sinulle niin paljon joustavuutta tallennusvaihtoehdoissa niin pienessä muodossa.

Se ei kuitenkaan ole kaikki - siinä on 3 USB 3.0 -paikkaa ja oikea type c -portti. Siinä on DP ja 2x HDMI, ja olen testannut HDMI-portteja 4K30: ssa. Minun täytyy testata DP, mutta olen hieman laiska.

Toinen ainutlaatuinen ominaisuus on, että voit ladata sen kahdella RAM-korttipaikalla - minulla on 2x4 GB RAM-muistia, mutta voit nousta 16gb

Sen naurettavan pieni, virrankulutus on vähäistä ja se on melko halpaa. Ainoa paikka, jossa se voi jäädä alle, on prosessorin nopeus - sen pohjakellonopeus on matala (1,6 GHz) ja se nousee tarvittaessa 2,08: een. Sen ei oikeastaan ​​yhtä tehokas kuin mac mini, mutta se on tarpeeksi hyvä useimpiin töihin. Käytän täyttä työpöytäympäristöä (KDE) + jopa 2 virtuaalikonetta, joilla ei ole paljon ongelmia.

~ 170 dollaria Amazon + ramiin ja säilytystilaa maun mukaan, joten se ei myöskään riko pankkia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...