Kysymys:
Luotettava pöytäskanneri automaattisella kaksipuolisen asiakirjansyöttölaitteella (DADF)?
kenorb
2015-09-12 14:48:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin kannettavaa tai keskikokoista skanneria, joka voi viedä noin 20-30 sivua samanaikaisesti, skannata ne ja muuntaa PDF-muotoon (yhteensopiva OS X: n kanssa).

Yleensä skannerit, joilla on Kaksipuolisia automaattisia asiakirjansyöttölaitteita on saatavana suurissa kopiokoneissa.

Jokin aika sitten olen ostanut kannettavan Canon P-150M -skannerin, joka pystyi siihen, mutta asiakirjansyöttölaite ei ollut erittäin hyvä ja ohjelmisto oli liian hidas. Suurin ongelma oli, että paperi juuttui yleensä (enemmän arkkia ja sitten enemmän mahdollisuuksia tapahtua), ja minun piti aloittaa skannaus joka kerta alusta alkaen, ja joskus skannatut sivut olivat vinoja.

Onko niitä skannerit, jotka pystyvät skannaamaan A4-sivut tehokkaammin ja luotettavammin yllä kuvatulla tavalla?

Joten peruskriteerit ovat:

 • se voi joko tulostimella tai ilman,
 • A4 (mahdollisuuksien mukaan pienempiä kokoja),
 • automaattinen kaksipuolinen asiakirjansyöttölaite (DADF), kapasiteetti vähintään 20-30 sivua,
 • ohjain (lopulta ohjelmisto) yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa X (ja lopulta Linux),
 • ei vääri skannattuja sivuja,
 • se ei ole niin kallista
 • ei liian iso (työpöydän koko, ei niin suuri kopiokoneena)
Kone, jota etsit *, on * kopiokone. 20-30 sivua automaattisella syöttölaitteella ei ole ominaisuus, jota olen koskaan nähnyt kotiskannerissa / -tulostimessa.
Kannettava Canon P-150M pystyi käsittelemään 20 sivua, mutta ei kovin tehokkaasti. En etsi täsmälleen samaa syöttölaitetta kuin kopiokoneissa, mikä tahansa duplex-syöttölaite olisi hyvä.
Ja etsit jotain, joka pystyy käsittelemään * enemmän * sivuja, * enemmän * tehokkuutta? Epätodennäköistä.
Ei tarvita lisää sivuja, suuri määrä ei ole prioriteettini, mutta sen pitäisi toimia luotettavasti, joten se vain skannaa sivut PDF-tiedostoiksi sen sijaan, että jatkaisi koko skannausprosessin jatkamista, koska yksi sivu on jostakin syystä juuttunut. Tai syöttölaite saa enemmän sivuja kuin pitäisi.
üks vastaus:
#1
+10
Andy
2015-09-15 18:05:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt FUJITSU-asiakirjanlukijaa ScanSnap iX500 ja ollut erittäin tyytyväinen siihen. Se on kuitenkin kalliimpi skanneri. Tällä hetkellä se on 500 dollaria niiteillä ja 400 dollaria Amazonilla.

FUJITSU Document Scanner ScanSnap iX500

 • Ei ole tulostin
 • Erilaiset paperikoot, mukaan lukien A4 ja tunnistavat paperin koon automaattisesti.
 • Kaksipuolinen
 • Windows- ja OS X -ohjaimet.
 • Mitat: 292 mm x 159 mm x 168 mm .)
 • Paino: 3,0 kg (6,62 paunaa)
 • Voi skannata langattomasti laitteeseen (PC, Mac, iOS tai Android-laitteet)
 • Skannaa haettavia PDF-tiedostoja
 • Se voi skannata noin 20 sivua minuutissa kokemukseni mukaan. Virallisten tietojen mukaan 25 s / min.
 • En muista, milloin se viimeksi jumiutui minuun. Amazon-arvostelut näyttävät olevan samaa mieltä:

-EastSide

Parannettu paperinkäsittelymekanismi. Tavalliset paperidokumentit juuttuvat tai juuttuvat S1500-laitteeseen harvoin. Vain jos sinulla on juuttuneita, hyvin ohuita, taipuneita, epäsäännöllisiä tai ryppyisiä arkkeja. Heitin erilaisia ​​papereita ja se näyttää vievän niitä paremmin! Tämä on todellinen käytettävyyden parannus.

-MoonX

No, kuten sanoin, minulla on noin 15 000 asiakirjaa tämän asian kautta eikä minulla ole ollut yksi ongelma asiakirjojen syöttämisessä, juuttumisessa tai muussa. Olen käyttänyt skannereita melkein kaksinkertainen verrattuna iX500: een, jolla oli enemmän ongelmia.

-GhostFaceReviewer

Olin rypistynyt papereita, eikä se koskaan tukkeudu. Jopa vuosien takaiset pienet kuitit havaittaisiin eikä niitä olisi koskaan jumissa.

Macworld verrasi tätä skanneria toiseen käyttämiini tuotteeseen (ja suosittelisin myös): NeatDesk. Katsauksessa Macworld totesi:

Ei ole yllättävää, että näiden erilaisten lähestymistapojen vuoksi ScanSnap iX500 -laitteisto ylittää NeatDeskin. ScanSnap on nopeampi, vähemmän altis tukkeille ja tuottaa erinomaisen skannauslaadun.

Erilaiset lähestymistavat, joihin viitataan, ovat NeatDeskin "ohjelmistoyritys, jossa on joitain laitteita", ja Fijitsun "laitteistoyritys, jossa on joitain ohjelmistoja".

Maaliskuussa 2019 näyttää siltä, ​​että iX500-malli on korvattu uudempi malli, FUJITSU ScanSnap iX1500.

Lisää myös vastaukseesi, että tämä skanneri toimii Linuxissa, ainakin Debian vakaa (jessie) -laatikossa. Taustaohjelmisto on SANE, joka on ainoa ilmainen skannausohjelmisto Linuxissa, josta olen tietoinen, ja käyttämäni käyttöliittymä on `gscan2pdf`. Mutta se toimii myös muiden SANE-taustajärjestelmien kanssa. Viitteeksi SANE-versio Debian jessiessa on "1.0.14-9".
Huomaa myös, että langaton tuki on melko rajallinen Windowsissa ja OS X: ssä. Sitä ei yleensä pidetä langattomana laitteena. Ja Linuxissa ei ole langatonta tukea.
Huomaa: Amazonin hinta nousi melko vähän, koska tämä lähetettiin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...