Kysymys:
Itkuhälytin, jolla voi olla useita lähetysasemia samalla kanavalla
Andy
2015-09-12 09:10:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vauvanvalvojilla, joilla on kokemusta, on kaksi kanavaa. Kanavat on merkitty "A" ja "B" osoittamatta mitään taajuutta, jota nämä kaksi todella käyttävät. Eri mallit näyttävät käyttävän eri taajuuksia samankaltaisilla kanavilla. Teen tämän oletuksen, koska vastaanottava itkuhälytin ei noudata kahta eri mallin tukiasemaa, jotka on konfiguroitu lähettämään A: lla. Kaksi saman tuotemerkin näyttöä näyttää aiheuttavan häiriöitä, jos molemmat lähettävät samalla kanavalla, koska vastaanottavat näytöt vain nostavat staattista.

Haluaisin, että sinulla olisi yksi vastaanottomonitori useille lähettäville näytöille. En halua, että minun on asetettava useita näyttöjä kuullakseni, jos lapset itkevät, kun olen yöllä kellarissa tai työskentelen ulkona lepotilassa. Onko olemassa näyttöä, jonka avulla voin asettaa useita näyttöjä lastenhuoneisiin (mieluiten 3), määrittää ne kaikki lähettämään samalla kanavalla ja vaatii vain, että minulla on yksi näyttö äänen vastaanottamiseksi? Minun ei tarvitse pystyä tunnistamaan, mikä lapsi itkee (kuten voisin, kun jokaisessa huoneessa oli vain oma näyttö / kanava). Minun on vain pystyttävä kuulemaan heidät kaikki, jotta voin kävellä käytävälle ja selvittää, kuka meluaa.

On vaikea löytää joukko vauvanvalvontalaitteita, joissa on yksi vanhempi ja kolme lapsivalvontaa. Tämä ja se, että kaikki ovat nykyään pakkomielteisiä videomonitoreista, eivät auta paljoakaan. Sen lisäksi, että monet valmistajat eivät enää luetella tietoja tietyistä taajuuksista.
[Metakeskustelu] (http://meta.hardwarerecs.stackexchange.com/questions/105/are-small-electronics-on-topic) siitä, onko aihe aihe vai ei.
üks vastaus:
#1
+3
tiMbeRdroP
2015-10-28 03:28:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Meillä oli sama ongelma ja löysimme jonkin verran luovan ratkaisun aktivoimalla vanhat android-puhelimemme uudelleen. Asensimme "TeamSpeakin" kuhunkin niistä ja sijoitimme ne lastenhuoneisiin. He muodostavat yhteyden wlanin kautta vanhaan tietokoneeseen, jossa TeamSpeak-Server toimii.

Vaimollani ja minulla on myös TeamSpeak-asiakkaita soluissamme - joten missä tahansa talossamme olemme - voimme aina kuulla heidät.

Kun istun tietokoneen ääressä, minulla on aina TeamSpeak-Window 2. näytössä, joten näen jopa mistä melu tulee.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...