Kysymys:
Hyvä näyttö kahden näytön asetusten tärkeimpänä
MoritzLost
2015-09-20 21:05:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin hyvää näyttöä tietokoneelleni. Omistan tällä hetkellä 21,5 tuuman ASUS-näytön, mikä on hieno; aion käyttää tällä hetkellä omistamaani toisena monitorina ja hankkia uuden päämonitoriksi. Olen valmis maksamaan jopa 200 € Haluan jotain, joka on hieman isompi kuin nykyinen, ehkä 23 - 27 "topit. Sitä käytetään pelaamiseen ja kaikenlaisiin toimistosovelluksiin sekä graafiseen suunnitteluun (olen raskas käyttäjä). Viimeksi mainitun vuoksi sen tulisi tarjota säädettävät väritilat (tai ainakin jotkut kohtuulliset esiasetukset) ja olla energiatehokas. Full HD -resoluutio (1920x1080), ei enemmän eikä vähemmän. Kuvasuhde 16/9 on vaatimus, en halua 16/10. Sen on oltava ostettavissa Saksasta, ei tuontia. Tarvitsee hyväksyä HDMI-tulo, DVI on valinnainen. Muokkaa: En tarvitse sisäisiä kaiuttimia!

Kaksi kysymystä:

  • Mitkä näihin parametreihin sopivat näytöt voit suositella?
  • Kaikille, jotka ovat aiemmin työskennelleet useiden näyttöjen kanssa: Luuletko, että on tärkeää, että molemmat näytöt ovat samankokoisia? Onko hämmentävää, jos toinen on suurempi kuin toinen (tai silmille huono tai vastaava)?

Voit vapaasti ilmoittaa, jos unohdin tärkeän parametrin. Kiitos!

Suosittelen, että hankit IPS-paneelit. Ne ovat niin paljon parempia kuin TN graafisen suunnittelun suhteen. Sinulla on hyvin vaikea nähdä katselukulmaa ja nähdä oikeat värit TN: llä.
@Adam Voitteko suositella tiettyä? @ Belford En pidä siitä. Ja minulla on vaikeuksia 16/9 -materiaalin muokkauksessa, mustat palkit ovat, kun katselen 16/9 -elokuvaa ... Se ei vain ole minulle
Haluatko mieluummin mattapintaista kuin kiiltävää pintaa?
Näytön ikä vaikuttaa kokonaiskirkkauteen ja väriin. Minulla on vanhempi nestekidenäyttö uudemman LEDin vieressä ja ne ovat hyvin erilaisia. Jos sinulla on varaa, hanki kaksi paneelia.
Neljä vastused:
#1
+4
szoszk
2015-09-20 22:16:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on henkilökohtaisesti BenQ GL2440 joulukuusta 2010 lähtien ja GL2450 elokuusta 2014 lähtien. Ne ovat todella hyviä näyttöjä, joilla on hyvä hinta-laatusuhde. Pidän niistä todella, koska ne eivät ole liian kalliita ja näyttävät kaulapanta melko hyviltä.

BenQ: lla on nyt uudempi versio, GL2460, joka maksaa tällä hetkellä vain 160 € Amazon Saksassa. Siksi suosittelen ostamaan uudemman. 200 eurolla saat myös GL2760: n, joka on pohjimmiltaan 2460: n 27-tuumainen versio.

Olen työskennellyt aiemmin erikokoisilla näytöillä, eikä mielestäni ole välttämätöntä omistaa saman kokoisia. Ainoa samankokoisten näyttöjen plus on, että voit muuttaa ikkunoiden sijaintia ajattelematta ikkunan kokoa.

En suosittele 2 näytön ostamista tapauksessasi (jos et halua kuluttaa yli 200 €), koska pelaamiseen useilla näytöillä tarvitset vähintään 3. Siinä tapauksessa tarvitset saman kokoiset näytöt parhaan kokemuksen saamiseksi.

Kiitos ehdotuksista! Tarkastelen sitä huomenna. Aion ostaa vain yhden. Miksi tarvitsen vähintään kolme pelaamiseen useissa näytöissä?
@MoritzLost, miten pelaat vain kahdella näytöllä? Pelin keskiosa olisi keskellä näyttöäsi, mikä ei ehkä ole optimaalista. Kolme on ehdottomasti parempi pelaamiseen kuin kaksi.
Ahaa, ymmärrän. En ole aiemmin käyttänyt useampaa kuin yhtä näyttöä, joten en ajatellut sitä. Mutta käytän pelaamiseen vain yhtä näyttöä
@MoritzLost Pelin keskellä on pääasia. Mutta ainakin, jos käytät nVidiaa, tarvitset vähintään 3 näyttöä, jotta näytönohjaimen sisäänrakennettu toiminnallisuus voidaan ottaa käyttöön. On joitain kiertotapoja, mutta ne eivät todellakaan toimi hyvin.
@szoszk kiitos, se on hyvä tietää - uudella tietokoneellani on todellakin Nvidia-GPU ...
#2
+4
Adam Comerford
2015-09-24 18:05:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomautus / päivitys: kommenttien ansiosta ymmärrän nyt, että olen ohittanut 16: 9-vaatimuksen - alla oleva koskee periaatteessa 16:10 -näyttöä. Jos tämä ei ole ongelma sinulle (olen käyttänyt molempia ja en todellakaan huomaa eroa), lue sitten ....

Kun tuli aika vaihtaa kunnioitettava Iiyama E511S vuonna 2013 (~ 9 vuoden palvelun jälkeen) tein paljon tutkimusta - halusin jotain 24 "-alueelta, laajakuvalevyä, terävää tekstiä ja kunnollista vastausprosenttia, enkä halunnut ryöstää hinnasta, mutta halusin IPS-paneelin. Loppujen lopuksi lukiessani paljon arvosteluja menin Dell Ultrasharp U2412M -sovelluksen kanssa, ja paras hinta, jonka löysin, oli Amazonissa (ei suoraan Dellissä). / p>

Tuolloin se maksoi minulle ~ 300 €, mutta se voi olla nyt noin 250 €: n rajan kohdalla. Tiedän, että se on hieman yli asettamasi hintatavoitteen, mutta se johtuu suurelta osin ahneista eurokursseista. Se on tällä hetkellä alle 200 puntaa Amazon UK: ssa ja alle 250 dollaria osavaltioissa, joten saatat pystyä hankkimaan sen hieman halvemmalla kuin 250 euroa.

Minulla on tämä vieressä BenQ G2400W toisena näyttönä ja ero on havaittavissa, varsinkin kun luet tekstiä (paljon terävämpää, vähemmän väsyttävää silmille) tai pelatessasi jotain suurta kuvaa. SD- tai DVD-laatuisissa videoissa BenQ on hieno, mutta 1080P- tai teräväpiirtopelit ovat paljon, paljon parempia Dellissä.

Olen ollut siitä niin tyytyväinen, että kirjoitin jopa arvostelun ostostani Amazonissa, mitä teen harvoin.

Yksi huomautus, jossa tämä menettää ilmoitetut vaatimukset: tällä on DisplayPort ja DVI eikä HDMI - ei ollut huolta minusta (ei tarvinnut ääntä, oli jo sovitin)

#3
+3
rob
2015-11-04 11:20:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä näyttöjä, jotka sopivat näihin parametreihin, voisit suositella?

Valitettavasti en voi vastata tähän tyydyttävällä tavalla, koska aioin suositella Asus PA248Q -mallia, joka on 24 " 16:10 näyttö. Henkilökohtaisesti pidän muista pystysuorista kiinteistöistä, mutta sinulla on oma mieltymyksesi. Voit silti etsiä 16: 9-muunnosta Asukselta, koska tällä mallilla on paljon hienoja ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu USB 3.0-napa, IPS-paneeli ja jotkut graafisen suunnittelun peitteet ohjauspaneelin kautta (esim. Ruudukon peittokuvat tuumina tai cm: nä ja erilaiset valokuvakoot, kuten 4 "x6", IIRC).

Kaikille kuka on aiemmin työskennellyt useiden näyttöjen kanssa: Luuletko, että on tärkeää, että molemmat näytöt ovat samankokoisia? Onko hämmentävää, jos toinen on suurempi kuin toinen (tai silmille huono tai vastaava)?

Kyllä, ehdottomasti - itse asiassa menisin jopa pidemmälle ja suosittelen, että sinulla on 2 samaa tarkkaa mallia olevaa näyttöä. arantee, että sinulla on värimuutoksia, kun siirrät ikkunaa yhdestä näytöstä toiseen. Kyllä, on mahdollista suorittaa erilaisten mallien kalibrointi, mutta jos ne eivät käytä samoja paneeleita, et saa niitä vastaamaan.

Toinen asia on, että kokemukseni mukaan se aiheuttaa jonkin verran silmien rasitusta vaihtaaksesi kahden näytön välillä, joilla on erilainen ppi ja / tai erilainen resoluutio. Se on myös hieman ärsyttävää, kun vedät ikkunaa yhdestä näytöstä toiseen, ja hiiren kohdistin tarttuu "nurkkaan", kun siirryt suuremmasta näytöstä pienempään.

#4
+3
timuzhti
2015-11-04 12:17:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen IPS ASUS VX239H -palvelua, 179 € Amazon.de-sivustolta. Siinä on IPS-paneeli, jolla on parempi väritarkkuus ja katselukulmat. Se on melko ohut ja kuluttaa alle 22 W ASUS: n mukaan. Kirkkaus on 250 nitiä, ei tähtien, mutta sen pitäisi olla riittävä sisätiloissa. Siinä on kuitenkin sisäiset kaiuttimet. 5 ms: n vasteaika on hyvä IPS-näytöille, eikä sinun pitäisi huomata mitään haamukuvia pelaamisen aikana.

Tässä on ASUS-tuotesivu, jos haluat tietää jotain muuta. Olen melko varma, että se täyttää kaikki vaatimukset. Erikokoiset näytöt voivat olla hämmentäviä, mutta sinun pitäisi tottua siihen jonkin ajan kuluttua, jos käytät tietokonettasi paljon.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...