Kysymys:
Näytönohjain, joka tukee kolmea näyttöä
Giwrgos Gkogkas
2015-09-16 17:22:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan käyttää tietokoneellani useita näyttöjä, kaikkiaan kolmea.

Haluaisin tietää, mitä näytönohjainta suoritettaisiin:

  • 2 24 "täys- HD-näytöt
  • 1 21 "HD-valmiusnäytöt

Kaikki näytöt tukevat 1920x1080 -resoluutiota. Tuetut yhteyteni ovat 1 HDMI, 1 HDMI DVI: n kautta ja VGA.

Huomaa, että voin tulevaisuudessa päivittää 21 ": n näytön 24": ksi.

Mihin käytät tietokonetta? Suurin osa videokorteista, joissa on kolme lähtöporttia, voivat "käsitellä" näyttöjä. Mutta jos aiot tehdä intensiivisiä asioita (eli pelaamista), sinulla voi olla erilaisia ​​tarpeita kuin jollakin, joka kirjoittaa asiakirjoja ja selaa Internetiä.
@Andy Enimmäkseen koodaus ja tyyppi. Mutta haluaisin, että minulla olisi mahdollisuus pelata joitain pelejä ilman välkkymistä tai muita ongelmia.
Se olisi, jos haluat muokata kysymystäsi ja määrittää, millaisia ​​pelejä haluat pelata jne. ... Monet vanhat näytönohjaimet tukevat tätä kokoonpanoa ohjelmoinnin kannalta, mutta ei pelaamisen suhteen.
Mikä on hintaluokka, mitä korttia käytät tällä hetkellä. Mitä virtalähdettä ja emolevyä käytät. Nämä kohteet voivat vaikuttaa siihen, mitä korttia järjestelmäsi tukee. :)
@GiwrgosGkogkas Millaisia ​​pelejä aiot pelata? Jos tarkoitat taistelukenttää 4 ja Arma 3, suosittelen hyvin erilaista grafiikkasuoritinta, jos tarkoitat pasianssiä ja miinanraivaajaa.
Olen pahoillani, luultavasti et pidä tämäntyyppisistä vastauksista, siksi ehdotan sitä kommentissa: miksi et osta yhteistä emolevyä, jossa on integroitu graafinen paikka, ja laajenna sitä myös tavallisella 2-päisellä videokortilla ?
Merkityksellisen vastauksen antamiseen ei ole tarpeeksi tietoa. Rakennatko uutta tietokonetta? Jos ei, sinun on kerrottava meille, mitä emolevy tukee. Aiotko käyttää vain uusinta Windows-versiota, vai onko käyttöjärjestelmän tuella merkitystä? Onko melu ja lämpö huolta? Kuinka paljon olet valmis maksamaan?
Muokkaa kysymystäsi sisällyttääksesi budjetti ja tarkalleen, mitä aiot tehdä kolmen näytön kanssa. Jos pelaat, määritä pelattavat pelit ja tukevatko ne useita näyttöasetuksia.
üks vastaus:
#1
+6
Adam Wykes
2016-09-19 12:36:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitettavasti on olemassa muutama arvokas grafiikkasuoritin, jotka pystyvät tosiasiallisesti tekemään mitä tahansa yli 2 näytön tarvitsematta käyttää jonkin eksoottisen kuvauksen DisplayPortia tai aktiivisia sovittimia / jakajia, ja tämän tekemät kortit ovat melko harvinaisia ​​ja usein kalliita kun löydät niitä. Yksi kortti, jonka olen tavallisesti todennut olevan suhteellisen halpa (ja pystyn silti käsittelemään kolmea FHD-näyttöä), on Sapphire 100322FLEX Radeon HD 6450 -näytönohjain, 1 Gt tuulettimeton -kortti. Tähän on lisätty Sapphiren oma kolmas RAMDAC (he kutsuvat tätä FleX-tekniikaksi), joka sallii kaikkien kolmen graafisen ulostulon hyödyntämisen samanaikaisesti. Vaikka on totta, että siinä ei ole VGA-porttia sinänsä, tämä voidaan helposti voittaa lisäämällä mukana toimitettu DVI-VGA-sovitin DVI-D-porttiin (siinä, jossa on neljä ylimääräistä reikää poikkileikkauksen kohdalla).

Toinen vaihtoehto (ja usein parempi vaihtoehto monille ihmisille) on käyttää grafiikkasuoritinta joidenkin näyttöjen ajamiseksi, mutta pidä emolevyn / suorittimen grafiikkasiru käytössä, jotta voit käyttää joitain näistä videolähtöistä (ja niihin liittyvät vara-RAMDAC-levyt) kolmannen (ja neljännen) näytön ajamiseksi.

Kiitos, että osoitit tämän.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...