Kysymys:
Suositus "ohut torni PC-koteloille"
wip
2015-09-13 00:44:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan ostaa pelitietokoneen TV: n viereen. Annan sille parhaan ilmanoton ja ottaen huomioon huoneessa olevan (vähän) tilaa olen päättänyt ostaa kotelon, jonka voin sijoittaa pystysuoraan.

Ihannetapauksessa sen leveys olisi alle 14 cm (5,5 tuumaa) ). Minulla ei ole rajoituksia korkeudelle, ja syvyyden tulisi olla alle 50 cm (~ 19 tuumaa).

[kotiteatteritietokone] (https://fi.wikipedia.org/wiki/Home_theater_pc)? Tämä olisi nimi tietokoneluokalle, jos pyydät muotokerrointa (kuten ATX ja ITX), tämä voi tulla hankalammaksi.
Kyllä, etsin muotokerrointa, joka sopisi parhaiten yllä olevaan kuvaukseen.
[ATX] (https://fi.wikipedia.org/wiki/Computer_form_factor#Tabular_information) -emolevyjen tulisi sopia. Ainoa ongelmasi olisi silloin, se ei välttämättä sovi 3,5 tuuman (HDD) asemiin eikä todennäköisesti sovi 5,25 tuuman (optisiin) asemiin. Ilmeisesti paras osuma olisi ohuet "mini ITX -kotelot". Voit etsiä suosikkitietokoneesi hakukoneesta erityistapauksia.
Kaksi vastused:
#1
+5
Mark
2015-09-13 03:45:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos aiot lisätä järjestelmään vain yhden laajennuskortin (esimerkiksi TV-viritinkortin), mini-ITX -kortti matalassa profiilissa vahva > tai kotiteatterikotelo sopii tarpeisiisi. Jos haluat 2–4 korttia (viritinkortti, erillinen näytönohjain, omistettu verkkokortti jne.), Matalaprofiilisessa kotelossa toimii microATX -kortti.

Huomaa, että matalan profiilin kotelo käyttää kapeita "matalan profiilin" laajennuskortteja, joissa on erityinen kiinnike; tavalliset laajennuskortit eivät sovi. Useimmissa kotiteatterikoteloissa on suorakulmainen nousuputki, jonka avulla voit käyttää tavallista laajennuskorttia. Molemmissa tilanteissa saatat tarvita kotelolle sopivaa virtalähdettä tavallisen ATX-virtalähteen sijaan.

Monissa pienemmissä koteloissa on kannettavien (2,5 ") kiintolevyjen ja ohuiden kannettavien optisten asemien sijainnit työpöydän sijaan -koon taajuusmuuttajat, joten tarkista tämä tarkistaessasi osia.

Teoriassa voisit sovittaa täysikokoisen ATX -levyn käytettävissä olevaan tilaan, mutta virtalähteen, jäähdytysjärjestelmän, laajennuskorttien jne. sijoittaminen tarkoittaa, että et todennäköisesti löydä koteloa, joka voi tehdä työn.

Lisäkommenttina valmistaja kutsui muotoilua, joka parhaiten sopi tarpeisiini, "ohuiksi / pienikokoisiksi torneiksi".
#2
+4
Firepower0701
2015-09-13 09:02:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Fractal Design Node 202 on erittäin pienikokoinen PC-kotelo (konsolin koko), joka tukee täysikokoista näytönohjainta. Linkki kaikkien solmujen sarjatapausten fraktaalisuunnittelusivulle on täällä, ja suosittelen, että tarkistat ne. Se ilmestyy pian ja käyttää mini-ITX-kortteja.

Lisäksi Cooler Master Obsidian -sarjassa on joitain hyvin pienikokoisia koteloita, jotka sopivat hyvin kotiteatteriin.

Silverstone tekee myös joitain hyvin pienikokoisia mini-ITX-koteloita. Linkki Silverstone Raven Z: n Amazon-sivulle on täällä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...