Kysymys:
Kannettava tietokone tietojenkäsittelyyn
Dawny33
2015-09-20 17:10:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitkä kannettavat tietokoneet soveltuvat parhaiten datatieteilijöille ja analyytikoille?

Koska käsittelemme raskaita laskutoimituksia ja meidän on myös luotava visualisointeja, suositellaan jotain, mikä voi viedä siitä veron.

Olisi suositeltavaa, jos se voi auttaa myös Big Data -analytiikan käsittelyssä.

Vaikka analyysi tehdään Map Reduce -kehyksessä (tai hajautetussa laskennassa), laskelmat ovat silti raskaita ja aikaa vievä ja hidastaa myös kannettavaa tietokonetta useimmissa tapauksissa.

Joten suositellaan kannettavaa tietokonetta, jolla on ominaisuudet ja käyttöjärjestelmä, joka soveltuu parhaiten tällaisten asioiden hoitamiseen sulavasti.

[Hinta ei ongelma]

Laitteiston osalta: Luulisin, että Quadro M ja mobiili Xeon olisivat parhaita?
"Vaikka analyysi tehdään Map Reduce -kehyksessä (tai hajautetussa laskennassa), laskelmat ovat kuitenkin raskaita ja aikaa vieviä, ja useimmissa tapauksissa myös hidastavat kannettavaa tietokonetta." -> suoritatko tietokoneellasi tai jollakin palvelimella?
Kaksi vastused:
#1
+5
Franck Dernoncourt
2015-09-21 00:29:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska olen melkein samassa tilanteessa, etsin seuraavaa:

  • SSD: koska suoritat todennäköisesti monia I / O-tiedostoja suurille tietojoukoille. 1 Tt on viimeinen rivini.
  • RAM: koska on usein kätevämpää ja paljon nopeampi pitää tietojoukot (tai osa niistä) muistissa. 16 Gt on todella viimeinen rivi.
  • GPU: Nvidia on joskus parempi kuin AMD, koska sitä on yleensä enemmän tuettu (esim. Hermoverkkokirjastoille). Minun piti hankkia MBP M2014 M2015: n sijaan, koska jälkimmäisessä oli AMD, kun taas ensimmäisessä on Nvidia, ja minun on käytettävä Theanoa.
  • Käyttöjärjestelmä: Linuxilla on yleensä enemmän kirjastoja (mutta koska sillä ei ole kunnollista puhekoneohjelmistoa, käytän henkilökohtaisesti Microsoft Windowsia, Linuxia virtuaalikoneessa tai palvelimessa).
  • Suoritin: ei ole kehittynyt paljon viime vuosina ... jotkut i7: n 3. tai 4. sukupolvi ovat vakiona.

Koska SSD: n ja RAM-muistin lisääminen on usein halvempaa, pyrin päivittämään puolivälissä -spec -tietokoneet.

Jos hinta ei ole ongelma, voit katsoa niitä ylihinnoiteltuja Alienware-tuotteita. Budjettitietoisemmille ihmisille tarkista vain, kuinka paljon kannettava tietokone on päivitettävissä (esim. Enimmäismuisti + SSD-paikkojen määrä). Pidän Yhdysvalloissa Xotic PC: stä, koska enimmäismääritykset on määritelty selkeästi.

Lisään https://system76.com/ luetteloon harkitessani Linuxia. Heillä on Nvidia-huippuluokan vaihtoehtoja, ja viimeisimmällä, jonka tilasin, sinulla voi olla ylimääräinen akku tai heittää ylimääräinen asema lisää IO: ta varten - mukavaa joustavuutta
Kiitos upeasta vastauksesta. Kannettavan tietokoneen päivittäminen näyttää paremmalta vaihtoehdolta. Ja voinko päivittää Macbook Pron (15 'verkkokalvo) mainitsemillesi ominaisuuksille?
@Dawny33 Uskon, että RAM on juotettu, mutta SSD: n pitäisi olla helppo vaihtaa.
#2
+3
March Ho
2015-09-29 19:16:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihtoehto, jota kannattaa harkita, on siirtyminen palvelin-asiakasmalliin laskelmia varten, laskelmien suorittaminen tehokkaalla työpöydällä ja pääsy tuloksiin etänä.

Työpöytä, joka on suhteellisen vapaa jäähdytys- ja painorajoituksista, voidaan konfiguroida melkein suuruusluokkaa voimakkaammaksi kuin paras kannettava tietokone. Kaksi Xeon-asetusta, joissa on 3 tai 4 näytönohjainta, tulevat mieleen.

Jotta etäkäyttö toimisi hyvin, sinulla on kuitenkin oltava luotettava Internet-yhteys (data tai wifi). Jos voit saada nopean internetyhteyden, jota voit käyttää luotettavasti mistä tahansa käymästäsi paikasta, sinun on harkittava sitä vakavasti.

Monilla 3G / 4G-operaattoreilla on datasuunnitelmat, joita voit käyttää kannettavassa tietokoneessasi joko sisäänrakennettuna tai USB-datamodeemina, ja tärkein kompastuskivi tässä on todennäköisesti heidän palvelujensa kattavuus. .Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...