Kysymys:
Mikä on hyvä kevyt e-kirjojen lukija?
Dawny33
2015-09-15 22:23:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko olemassa hienoa, kevyttä e-kirjojen lukijaa, joka on helppo silmillä?

Suositeltavia määrityksiä ovat:

 1. Näyttö: Kosketa ja (Jotain, mikä on olisi parempi silmiä silmällä pitäen)
 2. Hyvä akun käyttöikä (matkustaisin paljon, joten jotain, joka voi toimia viikkoja, olisi erittäin hyvä)
 3. Varastointi: Pitäisi pystyä tallentaa vähintään 200 kirjaa kerrallaan. (Se on kynnysvaatimus. Mitä enemmän, sitä parempi)

Koska olen matkustaja, tukeva ja kestävä laite olisi hyvä joillekin pikalukuille matkan aikana.

Pitäisi tukea useimpia e-kirjomuotoja, kuten epub, pdf jne.

Koska olen innokas Goodreadsin käyttäjä, myös Goodreads-sovellus tai integrointi auttaisi.

Sisältääkö "e-kirjojen lukija" sinulle e-paperia vai sopisiko joku taustavalolla laskuun? (Taustavaloa ei lasketa minulle "silmän helposti", mutta tiedän, että on ihmisiä, jotka eivät välitä.)
Onko näytön oltava väriltään vai onko mustavalkoinen kunnossa?
@HDE226868 Se ei ole suuri vaikuttaja. Jos minulta pyydetään valintaa, haluaisin mieluummin sellaisen, joka on ** helppo taskussa **. Joten, ehkä mustavalkoinen?
Se, mitä e-kirjomuotoja laite tukee ja mistä näitä e-kirjoja voi ostaa, voi olla tärkeä tekijä.
@w3d Kiitos. Lisää se kysymykseen. Mutta koska ostan ne enimmäkseen Amazon-myymälästä, ** jos ** ei ole tarpeen, luulen, koska se ei ole riippuvainen sijainnista.
Jos "ostat niitä enimmäkseen Amazonista", ** ** missä ** näyttää olevan tärkeä tekijä. Koska jos ostat enimmäkseen Amazonista, Kindle näyttää olevan ilmeinen valinta IMO. (?) TBH, kun olen aiemmin valinnut e-kirjojen lukijan, tämä oli ratkaiseva tekijä # 1. Vaikka ehkä se ei sovi suosituksen "laitteistopuolelle"?
@w3d Ohh, näyttää siltä, ​​että ymmärsin kysymyksesi väärin. Joo, ymmärrän, että Kindle-kirjoja ei voi lukea (tai voivatko?) Nookista niinkin paljon kuin tiedot ovat. Amzonin foorumeilla on luotettava. Mutta jos onnistun saamaan lukijan, jolla on mainitsemani tiedot, minulla ei ole ongelmia myymälöiden kanssa. Olen katsonut Nookia ja Kindleä. Kiinnostaako onko siellä vielä vähemmän tunnettuja ja mukavia e-kirjojen lukijoita.
Kolme vastused:
#1
+12
belford
2015-09-16 01:30:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

E-ink on ratkaisu # 1 ja # 2.

Henkilökohtaisesti voin suositella Kindleä. Olen käyttänyt e-kirjojen lukijaa 3 vuotta, ja se teki suurta helpotusta silmilleni.

Minun tapauksessani se on Kindle-näppäimistö, mutta myös kosketusnäytöllä varustettu versio on saatavana markkinoilla:

Kindle, 6 "häikäisemätön kosketusnäyttö hintaan 59,99 €

tai

aivan uusi Kindle Paperwhite, 6", sisäänrakennettu -in Light hintaan 109,99 €.

 1. Tallennustilasta ei tarvitse huolehtia niin paljon, koska suositut muodot, kuten epub tai mobi, ovat todella kevyitä. 4 gigatavun avulla voit pitää sisällään tuhansia kirjoja.

Akun kesto (Amazonista):

Yksi lataus kestää jopa neljä viikkoa perustuen puoli tuntia päivässä langattomasti pois päältä. Akun kesto vaihtelee langattoman käytön mukaan.

Tällä kuvauksella on paljon yhteistä todellisuuden kanssa. Verkkovärinäyttö kuluttaa virtaa vain, kun näytetyt sivut muuttuvat . Tämä on suurin ero LCD-näyttöön verrattuna.

 1. Hyvä integrointi on mahdollista (Amazon osti tämän yrityksen):

Kindle Goodreadsin avulla voit olla yhteydessä Goodreads-yhteisöön, seurata ystäviä ja nähdä, mitä he lukevat, sekä jakaa ja arvioida Kindle-kirjojasi. Voit myös ostaa Kindle-kirjoja ja valitsemiasi nimikkeitä suoraan Goodreadsista. Apu Kindle Voyagelle (7. sukupolvi), Kindle Paperwhite (7. sukupolvi), Kindle (7. sukupolvi) ja Kindle Paperwhite (6. sukupolvi).

Lähde: Amazon

Olen omistanut sekä Kindle PW: n että Kindle Voyagen. Jos kustannukset eivät ole kovin suuria huolenaiheita, voin suositella henkilökohtaisesti Voyage-haaroitusta PagePress -antureille haptisella palautteella. PW: n fyysisten sivun kääntöpainikkeiden puuttuminen oli minulle ärsyttävä kokemus.
#2
+7
Dawny33
2015-09-21 22:44:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lukijani etsinnässä olen törmännyt Barnesin ja Noblen Nookiin; joka ansaitsee maininnan täällä, siltä varalta, että joku etsii edullista e-kirjojen lukijaa.

Tietoja Nookista Barnesin ja Noblesin sanoin:

Korkein tarkkuus E Ink® -laite auttaa sinua löytämään seuraavan lukemasi nopeammin, ja siinä on uusi GlowLight, joka valaisee tasaisemmin koko sivun.

Ominaisuudet:

 • Muisti: mahtuu paljon kirjoja. Joten, muisti ei ole ongelma. Itse asiassa murehtiminen minkä tahansa sähköisen lukijan muistista
 • Paino: Kevyempi kuin Kindle
 • E-ink: Onko Eink. Ja @belford on selittänyt e-musteenlukijan edut erittäin hienosti.
 • Sisäänrakennettu lukuvalo: Hieno ominaisuus matkailijoille. Lukuvalo on lempeä ja kohdistuu täydellisesti sivuihin / sulautuu siihen eikä tee siitä liian räikeää.
 • Tietoja taustavalosta ja akun kestosta:

  Kun GlowLight on päällä kirkkauden oletusasetuksella, yksi lataus kestää yli kuukauden, langaton sammutus perustuu ½ tunnin päivittäiseen lukemiseen ja yhden sivun päivitys minuutissa. Yksi lataus kestää yli 2 kuukautta langattoman virran ollessa pois päältä ja GlowLight pois päältä perustuen ½ tunnin päivittäiseen lukuaikaan ja 1 sivun päivitykseen minuutissa. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, käytöstä ja monista muista tekijöistä.

  Hinta: 99 dollaria ja ilmainen toimitus. Joten, se on halvempaa kuin Kindle.

  Nookista on paljon arvosteluja kaikkialla Internetissä, mutta koska luotan Amazon-arvosteluihin, sisällytän linkin.

  #3
  +3
  Adam Comerford
  2015-09-22 23:08:37 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Voin vaihtaa Kindlen vaihtoehtona (olen käyttänyt vanhempaa mallia ja valkoista paperia) - romaanien ja muiden helposti renderoitavien vain tekstimaksujen lukemiseen se on loistava tuote. Kyky toimia suorassa auringonvalossa ja pimeässä tuhoamatta silmiäsi on valtava etu muihin vaihtoehtoihin verrattuna.

  Kindle-sovellus on kuitenkin saatavana myös muilla alustoilla (Android, iOS, työpöydän käyttöjärjestelmä) ja minä ovat pitäneet erittäin hyödyllisenä suurempaa muotoa, värikykyä lukijaa muutamassa käyttötapauksessa:

  1. Graafiset romaanit - jos pidät muodosta, tarvitset enemmän kuin e-mustetta
  2. Tekninen lukeminen - kaaviot, koodinäytteet, hajoamiseen huonosti reagoiva teksti hyötyvät kaikesta suuremmasta muotoiluvaihtoehdosta.

  Olen käyttänyt myös Kindleä puhelimessani (se synkronoituu useimpien laitteiden kauimpaan luettuun sijaintiin) silloin, kun unohdat lukijan / tabletin tai olet odottamatta kyllästynyt.

  Siksi suositteluni, jos sinulla on siihen varaa, on monilaitteinen lähestymistapa tyytyväisyys. Halusitpa Kindlen kanssa vai ei, varmista, että valitsemasi sovellus ja muoto ovat käyttökelpoisia monentyyppisten laitteiden kanssa (myös synkronointi on niin hyödyllistä).

  Matkailuun puhelin on todennäköisesti helppo valinta (kunhan näyttösi on kohtuullisen kokoinen). Tabletti on henkilökohtainen puhelu - voit korvata sen kannettavalla tietokoneella, mutta mielestäni se on hankalaa rajoitetussa tilassa (lentokoneet, junat) - kunnollisiin tabletteihin voidaan myös ladata elokuvia / pelejä jne. Ajankohtana, jolloin viihdevaihtoehdot ovat huono. Henkilökohtaisesti jätän tabletin kotiin matkustamista varten, ellet tiedä, että minulla on pitkä lento, jossa minun on tehtävä tekninen lukeminen, tai tiedän, että viihdevaihtoehdot tulevat olemaan kauheita.  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...