Kysymys:
"Koulutus" drones
Andy
2015-09-12 00:22:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin saada pienen dronin - mahdollisesti nelikopteri-tyylin, mutta avoin muille suosituksille. Asia on, etten ole koskaan omistanut tai lentänyt tällaista konetta ja haluaisin jotain pientä ja halpaa "koulutustarkoituksiin". Ajatuksena on, että tämä osto on tapa, jolla saan nähdä, haluanko harrastukseni ja jos niin, lopulta hankin jotain "viileämpää".

Ihanteellinen droni olisi ollut ul>

 • Video-ominaisuudet vähintään 720p. Suoratoisto ei ole tärkeää tälle droneille
 • Helppo lentää sekä aikuiselle että pikkulapselle
 • Riittävän ohjattava metsäalueen läpi
 • Vähemmän yli 100 dollaria ja halvat varaosat (koska odotan vahingoittavan jotain)
 • Haluaisin, että tämä "tuntuu" samanlaiselta kuin suuremmat dronit, joissa on GPS ja live-videoiden suoratoisto. Toivon, että tällä tavalla rakentama lihasmuisti voi siirtyä suurempaan laitteistoon.

  Ole varovainen siirtäessäsi lentokoneen ohjaustaitoja toiseen järjestelmään. Ohjausominaisuudet ovat melkein varmasti erilaiset, joten leijunan ja lennon ohjauksen tulokynnykset eivät vastaa lihastesi muistamia. Ole aina varovainen ja opi ohjaimet uudelleen oppimisen jälkeen veneen siirtämisen jälkeen.
  üks vastaus:
  #1
  +10
  ArtOfCode
  2015-09-12 01:31:09 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Suosittelen Syma X5C: tä.

  • Integroitu 720p HD-kamera
  • Hidas hallinta (ei ammu heti etäisyydelle) kosketat sauvoja - tämä helpottaa lentämistä)
  • Äärimmäinen ohjattavuus. Se on taitolentoinen drone, joten lajitellaan sinne.
  • Voin löytää yhden uuden Amazonista hintaan 30 £ (46 dollaria).
  • Kamera tallentaa SD-kortille, joten voit ladata kuvamateriaali myöhemmin.

  Varoituksen sana, jonka sanoin kommentissa ja toistan täällä: älä odota muiden droneiden olevan samanlaisia. Saattaa hyvinkin olla olla joitain yhtäläisyyksiä parittomien drone-mallien välillä - mutta ohjauspainot ja herkkyydet ovat aina erilaisia, riippumatta siitä, onko ne viritettävissä vai ei. 1 kg: n drone reagoi ohjaustuloon nopeammin kuin 10 kg: n drone; se on vain fysiikkaa. Kun hankit uuden droonin, aina ota vähän lentoaikaa suhteellisen turvallisessa paikassa, jotta voit tottua uuteen ohjaustuntumaan.

  Toistan tämän. Sain juuri saman dronin pari päivää sitten, ja olen ehdottomasti tyytyväinen siihen kuin ensimmäinen droni. Helppo oppia, reagoiva, halpa ja erittäin kestävä (kaatoin sen jo muutaman kerran, eikä mikään rikki). Kamera ei ole niin suuri, vaikka se on odotettavissa tämän kaltaisella halpalla droneilla.
  @ArtOfCode Viisi vuotta myöhemmin, olisiko tämä vielä vastauksesi?


  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...