Kysymys:
Myyntipaikan laitteisto pienille ruokailijoille?
DinerJoe
2015-09-15 23:52:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omistan pienen ruokasalin. Minulla on tällä hetkellä hyvin 1990-luvun myyntipistejärjestelmä, joka osoittaa sen iän. Etsin ideoita uudelle järjestelmälle, jossa on muutamia ominaisuuksia, jotka auttaisivat paljon.

  • Pystyy käsittelemään luotto- ja maksukorttitapahtumia tavallisten käteisoperaatioiden lisäksi
  • Voi ehdottaa vihjemääriä (10%, 15%, 20%, Muu?)
  • Pystyy käsittelemään tulostuksen kahteen paikkaan. Kassa tarvitsee kuitin, jonka hän voi antaa asiakkaalle, mutta toisen kuitin on mentävä keittiöön, jotta kokit voivat aloittaa työnsä.
  • Viivakoodilukija, hänen on pystyttävä käsittelemään Koodi 39

Tällä hetkellä minkä tahansa muun käteisoperaation käsitteleminen edellyttää monivaiheista prosessia käyttäjien kanssa. Käyttäjä antaa kortin kassalle, kassanpitäjä kysyy "Luotto tai veloitus" ja painaa sitten asianmukaista painiketta. Kassa pyyhkii kortin. Jos veloitus on suoritettu, kassan käyttäjä osoittaa PIN-koodin, jotta käyttäjä voi syöttää PIN-koodinsa. Jos luottoa, kassa tulostaa luottokuitin ja pyytää allekirjoitusta. Jos vaiheiden määrää voidaan vähentää, se olisi hieno.

Olen luonut [metakirjoituksen] (http://meta.hardwarerecs.stackexchange.com/q/115/57) tästä kysymyksestä ja siitä, ovatko aiheita niin paljon ohjelmistoista kuin laitteistoista riippuvat suositukset. Katsokaa kysymystä ja soittakaa vapaasti, jos kysymys saa huonon vastauksen.
üks vastaus:
#1
+6
Andy
2015-09-16 00:36:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen Clover. Clover on yhdistelmä laitteita (PoS-päätteet, tulostimet, viivakoodilukijat jne.) Ja ohjelmistoja.

Laitteistosta alkaen sinulla on kolme vaihtoehtoa.

Jokainen näistä voi ottaa käyttäjän luottokortteja. Asema on pääkassasi. Se on paikallaan. Mini on aseman "jatke". Nämä ovat hyödyllisiä ylijännitteille - ts. kaupunkisi vuosittainen festivaali, joka saa yrityksesi viivan kulman takana viikoksi. Ne tarjoavat suuren osan Stationin toiminnallisuudesta, mutta et tarvitse sitä pitkään aikaan. Mobile on hyödyllinen matkapalvelimelle. He voivat kantaa sen pöydälle ja tehdä tilauksia, tai hypoteettisen vuosittaisen festivaalin aikana voivat matkustaa alaspäin asiakkaita ja tehdä tilauksensa ennen kuin he saapuvat asemalle.

Yhdessä PoS-tukiasemien kanssa Cloverilla on useita lisävarusteita. Näitä ovat viivakoodilukijat, tulostimet (mukaan lukien keittiötulostimet), vaaka-asteikot, veloituslevyt (vaikka samat toiminnot ovat käytettävissä itse PoS-päätelaitteissa) ja paljon muuta.

Seuraavaksi tulee ohjelmisto. Cloverilla on App Market, jossa on paljon sovelluksia. Haittapuoli on, että monet näistä ovat kuukausitilauspohjaisia. Kehotan sinua katsomaan näitä sovelluksia. Näen useita, jotka näyttävät olevan hyödyllisiä ruokailijoille (mukaan lukien vihjeehdotukset). On myös asioita, jotka eivät ole myyntipisteitä koskevia. Näen sovelluksia aikakelloille, varastonhallinnalle, usean kaupan hallinnalle, kuponkeille, asiakkaidesi analyysille ja muulle.

Lopuksi on olemassa kehittäjän sovellusliittymä (jota App Marketin sovellukset käyttävät). Jos huomaat, ettei tarvitsemaasi sovellusta ole ja sinulla on kehittäjäkokemusta (tai voit vuokrata kehittäjän), näyttää siltä, ​​että käytettävissäsi on koodi ja dokumentaatio.

Luottokortteja koskevasta kysymyksestäsi Clover tarjoaa sinulle kauppiastilin First Data -palvelussa. Jos sinulla on kauppiastili jonkun muun kanssa, Clover kannustaa sinua keskustelemaan heidän kanssaan nähdäkseen, myyvätkö he Cloveria.

Olen vain utelias: Mistä tiedät tämän? Oletko itse ruokasali-omistaja, työskenteletkö Cloverissa vai etsitkö vain tätä?
Olen tehnyt kehitystyötä järjestelmää käyttävälle paikalliselle yritykselle. Kokemukseni itse Cloverista on hyvin rajallinen. Kehitykseni ei liittynyt PoS-järjestelmään. Olen kuullut omistajan sanovan erittäin ilmaisia ​​asioita verrattuna siihen, mitä heillä oli, ja etsin sitä vastauksesta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...