Kysymys:
Hyvä kustannustehokas reititin
NuWin
2015-09-20 04:57:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nykyinen reititin ei vain leikkaa sitä. Siinä on rajalliset portit (vain 2 tarkalleen) ja signaali on kamala.

Tässä on minun tilanteeni:

Asun kaksikerroksisessa talossa, jonka rakentaja on asettanut kaikki minun kaapelijohdot ja Ethernet-kaapelit yläkerrassa sijaitsevassa kaapissa kaapissa. Yläkerran makuuhuoneeni signaali on kamala, mutta alakerrassa on paljon parempi. Olen lukenut jonnekin, on parempi sijoittaa reititin alakertaan, jotta signaali voi liikkua ylöspäin, mutta tilanteessani se ei ole mahdollista.

Tarvitsen uudessa reitittimessä:

 • useita Ethernet-portteja
 • loistava signaali koko talossa (jopa huoneessa, joka saattaa olla muutaman seinän päässä reitittimestä)
 • tietysti turvallinen
 • ei liian iso, jotta se mahtuu noin 2x3 '' koteloon
 • plus jos se tukee avoimen lähdekoodin laiteohjelmistoja, kuten DD-WRT tai Tomato
 • kustannustehokas

osa on signaali! En todellakaan halua ostaa etäisyyslaajenninta, ellei minun tarvitse!

Liittyy - mutta ei tarkka kopio: http://hardwarerecs.stackexchange.com/q/107/97
Olen lukenut vastauksen, mutta kiitos.
Tietoja avoimen lähdekoodin laiteohjelmistosta: http://opensource.stackexchange.com/questions/1772/open-source-firmware-eg-openwrt-supporting-manufacturers Jos laiteohjelmistoa ei ole lukittu, et todellakaan löydä mitään että.
Kaksi vastused:
#1
+4
Andy
2015-09-21 01:02:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen suositellut sitä aiemmin, mutta mielestäni se sopii myös tähän. Suosittelen ASUS RT-AC66U: ta.

 • Siinä on 4 Ethernet-porttia (kaikki 1 Gt / s)
 • Kaivos kattaa yli 2800 neliömetrin talon päästä päähän, jolloin se sijaitsee kellarissa toisessa päässä.
 • Se tukee useita erilaisia ​​langattomia tietoturvastandardeja. Erityisesti se EI tue WEP: ää, mikä tarkoittaa, että et voi valita sitä erittäin suojaamatonta menetelmää.

  Supported Wireless encryption

 • Newegg listaa mitat seuraavasti: 207 x 148,8 x 35,5 mm (LxSxK)

 • tukee dd-wrt
 • Hinta on tällä hetkellä 150 dollaria. Sinun on päätettävä, onko se kustannustehokasta.

Signaalin voimakkuus on yksi suurimmista syistä, jotka päivitin tähän reitittimeen. Johtuen siitä, mihin Internet / kaapelirasia tulee taloon ja kuinka kaapelia ajetaan, en pystynyt tuomaan sitä keskeisempään sijaintiin. Talon toista päätä ei peitettäisi edellisen reitittimen alla. Tämä kattaa kaiken. Minulla ei ole mitään ongelmia signaalin saamisessa mistä tahansa tämän laitteen ostamisen jälkeen.

kiitos, että käytit aikaa suositella tätä reititintä. Unohdin mainita langattomat nopeudet, mutta linkkisi mukaan näyttää siltä, ​​että tämä reititin pystyy käsittelemään jopa 1300 MB: n, mikä on mukavaa! Se maksaa enemmän kuin haluaisin, mutta olen varma, että voin noutaa käytetyn halvemmalla.
Haluan vain päivittää, että ostin reitittimen ja käytän tällä hetkellä. Signaalini on PALJON PAREMPI, mutta tiedätkö asetuksen tai säätämisen, joka lisäisi nopeuteni? ISP-pakettini on tällä hetkellä "enintään 50 Mt". Modeemista suoraan kannettavaan kiertelen siellä, mutta langattomasti se on 1/4. Soitin itse ISP: lle ja tyttö kysyi, onko minulla vielä kuitti reitittimestä .. LOL! Hän oli joka tapauksessa avulias.
Onko sinulla hitaita langattomia nopeuksia lähiverkossa? Kuvaamasi oireet kuulostavat siltä, ​​että jokin on yhteydessä langattomalla "B" -nopeudella. Pystyykö hidas laite toimimaan nopeuksilla "g" tai "n"?
Andy, en rehellisesti ole varma. Juoksen HP: n paviljonki DV6: lla. Olen juuri päivittänyt laiteohjelmiston DD-WRT-muotoon ja vaihtanut langattoman verkon tilaksi NG-Mixed. Nopeustestin suorittamisen jälkeen luulen, että se parani hieman.
#2
+1
tanius
2018-06-03 04:09:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen FritzBox 3370 -tekniikkaa (tekniset tiedot täällä, vaikkakin saksaksi).

Syyt:

 • 4 Ethernet-porttia. Kaikki ovat gigabittisiä Ethernet-portteja (1000BASE-T).

 • Loistava signaalin peitto ulkoisilla antenneilla. Sinun on lisättävä ulkoisia antenneja, mikä on mahdollista ilman pysyviä muutoksia, esimerkiksi Frixtender -tuotteilla. Voit lisätä useita erilaisia, joilla on erilaiset ominaisuudet riippuen paikallisesta tilanteestasi. (En tähän mennessä käyttänyt henkilökohtaisesti Friztender-tuotteita, mutta lisäsin samanlaisen jälkimarkkinoiden antennin FritzBoxiin, ja se toimii ...)

 • Dual band wifi. Jos wifi-signaalin voimakkuusongelmat liittyvät siihen, että "liian monta naapurimaista wifiä" ei ole jäljellä paikallisesti käyttämätöntä, häiriöttömää kanavaa, voit yksinkertaisesti vaihtaa tungosta 802.11b / g / n 2,4 GHz: n kaistalta 802.11a: n 5,0 GHz: n kaista. Alue (etenkin esteillä) on pienempi korkeamman taajuuden takia, mutta nopeus rajoitetulla etäisyydellä voi olla paljon parempi, koska vähemmän radiotaajuista kohinaa.

 • OpenWrt tukee . Katso täältä.

 • Sisäinen DSL-modeemi. Ei liian tärkeä, mutta tallentaa yhden laitteen. En kuitenkaan ole (vielä) varma, tukeeko OpenWrt sisäistä DSL-modeemia. Se tekee niin joillekin FritzBoxeille, kuten 7130 ( katso). Jos ei, FritzBoxin LAN1-porttia voidaan käyttää WAN-porttina ja DSL-modeemi voidaan liittää sinne ( katso, saksaksi).

 • Erinomainen hinta: 10 EUR. Tämä on tuote, joka maksoi 180 EUR uutta, mutta valmistajan tuki päättyi (riippumatta siitä, milloin olet OpenWWrt: ssä) ja monet näistä ovat tuetuista DSL-sopimuksista. Joten saat paljon näitä hintaan 10 EUR sis. lähetys, esimerkiksi osoitteessa ebay.de. (En odota mitään ongelmia vanhojen, vanhempien FritzBox-laitteiden kanssa. Yksi niistä (malli 7050) minun luonani on ollut käytössä vuodesta 2005.)

Hakutapa. Valitsin AVM FritzBoxin laadukkaaksi tuotemerkiksi, joka toimittaa yleensä DSL-reitittimiä, joita tuetaan ihmisten laajakaistasopimuksilla omalla alueellani (Saksa ...), koska se tekee erittäin halpoja hinnat todennäköisesti. Sitten katsoin kaikki OpenWrt: n tukemat FritzBoxit ja löysin 3370: n olevan ainoa kaksikaistainen wifi-reititin niiden joukossa, jossa on 4 Ethernet-porttia ja hyvä hintalappu.

On olemassa vastaavat FritzBoxit, jotka lisäävät analogisen puhelinportin, mutta tarjoavat vain 802.11b / g / n 2,4 GHz: n wifi-yhteyden ja alle 4xGbit Ethernet-yhteyden (FritzBox 7320, 7330, 7360). (Ei vastausta. Esp. Koska nyt suurin osa kotimaisista puhelinyhteyksistä on SIP, valitsen mieluummin natiivin SIP-puhelimen sen sijaan, että se yhdistettäisiin FritzBoxiin.) Ja taas muut, jotka ovat samoja, mutta ilman puhelinta ja sisäistä DSL-modeemia ( FritzBox 4020).

Vain suhteellisen uusi FritzBox 4040 on jälleen lähellä. Toisin kuin 3370, siinä ei ole DSL-modeemia, vaan Ethernet-WAN-porttia - ei ole ongelma, koska ulkoinen DSL-modeemi voidaan liittää WAN-porttiin tarvittaessa. Ulkoisten antennien lisääminen on myös mahdollista ( katso). Se on kuitenkin viisi kertaa kalliimpi (50 EUR käytetään tällä hetkellä ebay.de-sivustossa), koska FritzBox 3370: ssä ei ole käytännössä mitään ylimääräisiä laitteisto-ominaisuuksia, paitsi "vieras-wifi". Joten valintani on melko selvä :-)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...