Kysymys:
Suositus pienitehoiseen, halpaan, USB-yhteensopivaan laitteistoon Linuxin käyttämiseksi
Greenonline
2015-09-21 06:27:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voiko kukaan suositella laitteistoa, joka täyttää seuraavat ehdot:

 • USB-portti (useampi kuin yksi olisi kätevä, mutta USB-keskittintä voitaisiin aina käyttää)
 • Sopiva kohtuullisen pienen Linux-jakelun suorittamiseen (ei käyttöliittymää tarvita. Haluatko suorittaa MySQL: n ja joitain muita mukautettuja bittejä. En ole aivan varma, miten Linux asennetaan ja määritetään laitteeseen ilman videolähtöä.)
 • Kohtuullisen pieni (ajatellen pientä reititintä)
 • Pieni virrankulutus (alle 10 W, mieluiten lähempänä 1 W)

Vain vähän taustaa: Olen tällä hetkellä työskentelen joissakin kodin automaatioprojekteissa ja minulla on joitain USB / sarjalaitteita, haluan siepata tietoja MySQL: stä ja kirjautua sinne.

Hieman toisiinsa liittyvä: http://hardwarerecs.stackexchange.com/q/362/1
Neljä vastused:
#1
+9
Mark
2015-09-21 11:34:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Klassinen laite pienitehoiseen Linux-käyttöön on Raspberry Pi. Joko malli 1 B + tai malli 2 B vastaa tarpeitasi: 4 USB-porttia, voivat toimia hienosti, ovat suunnilleen korttipakan kokoisia ja vetävät noin 3 W.

Kiitos, olin tietoinen Pi: stä, mutta mietin, mikä muu voisi olla hyvä tai parempi korvike ... :-)
Valitse Raspberry Pi B +, jolla on erittäin alhainen hinta näinä päivinä.
Pystyykö Pi hoitamaan kodiautomaatiota ja MySQL-tietokantaa?
@Andy, MySQL? Helposti olettaen, että et yritä tehdä jotain, kuten tehdä paikallinen kopio Wikipediasta tai isännöidä monen tuhannen käyttäjän foorumia. Kodin automatisointi? Riippuu siitä, mitä yrität tehdä.
Tarkoitan vain OP: n vaatimusten perusteella.
#2
+3
Elber CM
2016-02-27 21:23:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Englanti ei ole äidinkieli, joten ole kärsivällinen.

Työssä käytämme Raspberry Pi 2: ta (malli B), tämä laite täyttää kaikki vaatimukset.

monet levyt, jotka saattavat sopia tarpeisiisi. Voit tarkistaa osoitteesta http://www.bigboardlist.com enemmän vaihtoehtoja kuin Raspberry Pi.

Lähes kaikilla niistä on vähintään yksi USB- ja Ethernet-portti, suorituskyky ja hinta vaihtelevat, mutta mielestäni kaikki täyttävät vaatimukset.

Nyt etsimme ODroid C1 + -tuotetta, koska samalla rahamäärällä meillä voisi olla parempi prosessori (ehkä ei paras Arkkitehtuuri, mutta paras hedelmällisyys), parempi RAM , OTG USB -portti, sisäänrakennettu jäähdytyselementti ja parempi GPU.

Joten jos aiot tehdä pienen palvelimen (kuten me do) voit käyttää Raspi2: ta tai Odroid C1: tä, molempia erittäin edulliseen hintaan.

(Perustuu @Gillesin vastaukseen)

#3
+1
Jan Dorniak
2016-03-03 21:09:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nykyään kodin automaatiossa puhutaan paljon Bluetooth-energiasta, joten voit valita Pi 3: n, joka on edelleen 35 dollaria, mutta mukana toimitetaan BLE-lähetin-vastaanotin.

Myös PINE64 on erittäin halpa ja runollinen vaihtoehto, 1 Gt RAM-muistia 19 dollaria: https://www.pine64.com/product#pricing

Mikä on Pi 3: n voimanotto?
Tämän mukaan: http://raspberrypi.stackexchange.com/a/43293/42533 alle 4W, lue kommentit.
#4
  0
YetAnotherRandomUser
2016-03-04 04:06:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Raspberry Pi: n kaltaisia ​​tai kilpailukykyisiä SBC-levyjä (Single Board Computers) on paljon, jotka täyttävät pyyntösi. Ne ovat melko leveitä, ja markkinat ovat melko kuumia juuri nyt, joten sinulla on paljon vaihtoehtoja. Kuten useimmat, olen soittanut enimmäkseen Raspberry Pis: n kanssa. B: n, B +: n ja 2: n lisäksi sinulla on:

 1. Minulla on ODROID C1 +, ja sillä on suuremmat tiedot kuin Raspberry Pi 2: lla, jonka kanssa se kilpailee. Ladasin Androidin siihen, mutta siinä on myös Ubuntu käytettävissä.
 2. Minulla on Beaglebone (en usko, että se on musta versio), mutta en ole tehnyt mitään sen kanssa. Se on hieman kilpailukykyinen ominaisuuksiltaan Vadelma Pis, mielestäni alkuperäinen B ja B +. Tämän laitteen on yleensä tarkoitus toimia ilman päätä, vaikka niillä onkin HDMI-portteja.
 3. Minulla on Raspberry Pi Zero, joka on siisti. En usko, että sillä on pienempi virrankulutus, ja vaaditut sovittimet saattavat kumota itse levyn säästöt, mutta se on fyysisesti pieni, mikä voi olla hyöty projektillesi.
 4. Olen katsonut Banana Pi -sivustolla, kun selaat SBC: tä.
 5. Hedelmäkakkujen jatkoa on Orange Pi, toinen täysin varusteltu halpa SBC, vaikka tämä tekee erittäin edullinen piste.
 6. pcDuino yhdistää arduino- ja PC-komponentit, ja sillä on erilaisia ​​makuja, mukaan lukien USB-portit.
 7. CHIP tietokone on 9 dollarin SBC, jota ei ole vielä aloitettu täysin, mutta se on toinen edullinen, pienitehoinen SBC, joka varmasti kiinnittää huomion. Heidän pitäisi aloittaa säännöllisten tilausten tekeminen syksyllä, jos muistan oikein.

SBC: llä kaikilla on hieman erilaiset ominaisuudet, mikä on hyvää ja huonoa. Olen törmännyt blogiin, joka seuraa kaikenlaisia ​​pieniä laitteita, nimeltään Liliputing. Voit selata sitä ja nähdä, onko muita laitteita, jotka sopivat makuun.

MUOKKAA

Mark mainitsi yhteisön tuen. Olen nähnyt FOSS-yhteisöissä nurinaa, että ihmiset eivät ymmärrä Vadelma Pi: n houkuttelevuutta, koska on olemassa tehokkaampia, monipuolisempia vaihtoehtoja. Muista, että vaikka yhteisö on suuri, suuri osa siitä on sitä, että n00bs kysyy samoja kysymyksiä uudestaan ​​ja uudestaan ​​oletettavasti jumissa tunnetuissa asioissa. Nämä tunnetut ongelmat voivat olla käyttöjärjestelmässä, taulussa tai kun he yrittävät sovittaa squishy-osia käärien squishy-osansa Linuxin ja / tai Linuxin konseptin ympärille Pi: n ympärille. Huomautukseni on, että ongelmayhteisö ei ole tulokkaalle hyödyllinen yhteisö. Olen uusi tulokas, ja tämä on minun otteeni. Kuvittelen myös, että paljon Raspberry Pi How tos -tuotteita toimii muissa vastaavissa SBC: ssä

Huomaa, että Beaglebonen lisäksi millään näistä ei ole mitään Pi: n yhteisöä tai kokemusta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...