Kysymys:
Pienyritysten silppuri, jolla on automaattinen syöttömahdollisuus?
Andy
2015-09-13 23:48:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pieni yritys, jonka palveluksessa työskentelen, rikkoo paljon paperia. Tällä hetkellä jokaisella työntekijällä on oma henkilökohtainen silppuri työpöydän lähellä. Työntekijät ja omistajat ovat valittaneet, että murskaaminen vie aikaa. Heidän on syötettävä paperi - yleensä 3-4 arkkia kerrallaan - silppuriin, odotettava sen valmistumista ja toistettava sitten. Joka kerta, kun he aloittavat murskaamisen, paperipino on paljon suurempi kuin 3-4 arkkia, joten prosessin suorittaminen vie aikaa.

Omistajat haluavat korvata yksittäiset silppurit yhdellä tai kahdella. toimiston silppurit. Ajatuksena on, että käyttäjät voivat pudottaa 100-200 arkin pinon syöttölokeroon ja silppuri nielaisee ne automaattisesti. Käyttäjän ei tarvitse istua eikä vauvan istua konetta murskaamisen aikana.

Vaatimukset:

  • Pitäisi pystyä käsittelemään 100 paperiarkkia kerralla
  • Siinä tulisi olla riittävän suuri astia kerätäksesi enemmän kuin yhden täyden erän 100 silputtua paperia (tällä tavoin seuraavan käyttäjän ei tarvitse tyhjentää astiaa ensin)
  • Pitäisi viipaloida paperi pienet timantit, ei yksittäisiä pitkiä paperilankoja
  • silppuri, jotta se voidaan varustaa muovisella roskapussilla, mutta se on myös tyhjennettävä helposti, jos tällaista pussia ei ole asennettu
  • Pitäisi olla kestävä. Työskentelyviikkoa kohti on silputtu vähintään 4000 paperiarkkia
Äänestän tämän kysymyksen sulkemisesta aiheen ulkopuoliseksi, koska se ei liity millään tavalla tietokoneisiin tai edes elektroniikkaan.
Ajattelen sitä, olette molemmat oikeassa. Silppuri on todella automaattinen vain siinä mielessä, että se havaitsee paperin olevan. Se on yksinkertainen on / off-kone. Äänestän sulkemiseksi
üks vastaus:
#1
+4
ArtOfCode
2015-09-14 00:42:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rexel Auto Feed Micro Cut -sarja näyttää sinulle sopivan.

Se on silppurisarja, joka vaihtelee 100 M: stä (joka vie 100 arkkia 80 g / s) aina 750 M (joka vie 750 arkkia 80 g / m²).

Vaatimuksesi mukaan:

  • Mikä tahansa sarja voi käsitellä 100 arkkia
  • En osaa kerro itse asiassa kuinka suuret roskakorit ovat suhteessa kuormitukseen, mutta ne näyttävät tarpeeksi suurilta ottamaan useamman kuin yhden kuorman
  • Voit todennäköisesti laittaa pussin roskakoriin ja kiinnittää silppurin pitämään sitä paikallaan, jos se toimii sinulle.
  • Rexel valmistaa laadukkaita tavaroita; heidän verkkosivuillaan ei mainita kestävyystilastoja, mutta kuvittelen, että ne ovat melko korkeita.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...