Kysymys:
Parempi akku Galaxy S4 Minille?
James
2015-09-17 20:09:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Samsung Galaxy S4 Mini -puhelin, ja akku ei yleensä kestä koko päivää. Toimivatko kolmannen osapuolen paristot hyvin? Onko olemassa akkua, jonka käyttöikä on pidempi kuin varastopariston?

Oletko puhelimessasi paljon päivällä? Olisiko puhelimen tekeminen fyysisesti isommaksi kanssasi? Mitkä ovat tavoitteesi uudelle akulle? Mikä on budjettisi? Voisitko muokata kysymystäsi vastausten antamiseksi näihin kysymyksiin?
Minulla on Galaxy S3 Mini, jossa on kolmannen osapuolen akku ja joka toimii täydellisesti. Akku on 2680 mAh, joten voin työskennellä matkapuhelimen kanssa noin puolitoista päivää lataamatta sitä. Se on melkein saman kokoinen akku.
Amazonissa on paljon kolmannen osapuolen paristoja. Otin yhden Galaxy S5: lle, jonka on tehnyt Anker. Akku (7500 mAh) kestää yleensä noin 2 täyttä päivää usein käytettynä. Siinä oli myös oma tapaus. Ole vain valmis saamaan isomman puhelimen.
üks vastaus:
#1
+3
Franck Dernoncourt
2015-09-19 02:28:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten kommenteissa sanottiin, jos välität akun kestosta, katso sitten korvaavan pariston mAh-määrä. Samsungin alkuperäinen Galaxy S4 Mini -akku on 1900 mAh, joten haluat jotain korkeampaa, esim. Zerolemon Samsung Galaxy S4 Mini 5100mAh. Varo, että jotkut paristot ovat liian paksuja sopimaan alkuperäiseen puhelinkoteloon, joten niiden mukana tulee paksumpi kotelo. Lisäksi on olemassa joukko sovelluksia, jotka auttavat tunnistamaan, mitkä sovellukset vievät eniten akkua. Voit myös optimoida ohjelmistopuolen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...